ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 03:29
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,02
12.205
249
49,00
49,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Na Istoku čeličari jako dobro rastu….netko vozi tu sirovinu, luftmadraci?! [thumbsup]

vozi ali za siću i voze i gomilaju gubitke,,,konkurencija je ogromna brodova sve više tržište je jednostavno svi se nude da voze a što se tiće plaćanja daj što daš,,,i tako će biti dok god je bdi na ovim razinama vrlo jednostavna matematika!
[/quote]
Pa ti si kupi dionice tih čeličana a ne gubi vrime na forumu od ATPL koja vozi s gubicima….
[/quote]

zar sam možda nešto krivo rekao???
zar posluje pozitivno???
[/quote]
Kolega gogo33 previše pojednostavljujete probleme brodara i burze. Na burzi kao prvo kupujemo budućnost, a mnogi od nas na ovom forumu vjerujemo da ATPL ima budućnost, bez obzira na trenutne poteškoće. Zašto ATPL ima budućnost jer ima kvalitetne kadrove, modernu flotu a ne trebaa zanemariti ni višestoljetnu tradiciju dubrovačkog brodarstva. Da li netko vozi za siću ili besplatno ne znam, znam sam da taj neće dugo raditi taj posao i opstat će i zarađivati samo najbolji a ja sam uvjeren da će ATPL biti među njima.

[/quote]

pa ako ćemo precizno više manje sve dionice na zse imaju budućnost a naročito građevinari npr…
o kojoj višestoljetnoj tradiciji pričaš ATPL je osnovan 07. sibnja 1955 godine (ako ćemo precizno)
propadali su puno veći od atpl tu nema milosti i nemojte zaboraviti ovo je hrvatska (normalno ne mislim da će atpl propast samo navodim da ništa nije nemoguće)
i kao treće kriza i poteškoće o kojima pričaš su puno veće nego što se čini ali sa jednim se slažem ima budućnosti i ipak sam mišljenja da je sve jednostavno na burzi, ne treba komplicirati i zamarati se previše suvišnim podacima. [thumbsup]

živjeli!!!

http://www.poslovni.hr/125701.aspx sto sljedi nakon ovog [yawn]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Na Istoku čeličari jako dobro rastu….netko vozi tu sirovinu, luftmadraci?! [thumbsup]

vozi ali za siću i voze i gomilaju gubitke,,,konkurencija je ogromna brodova sve više tržište je jednostavno svi se nude da voze a što se tiće plaćanja daj što daš,,,i tako će biti dok god je bdi na ovim razinama vrlo jednostavna matematika!
[/quote]
Pa ti si kupi dionice tih čeličana a ne gubi vrime na forumu od ATPL koja vozi s gubicima….
[/quote]

zar sam možda nešto krivo rekao???
zar posluje pozitivno???
[/quote]
Kolega gogo33 previše pojednostavljujete probleme brodara i burze. Na burzi kao prvo kupujemo budućnost, a mnogi od nas na ovom forumu vjerujemo da ATPL ima budućnost, bez obzira na trenutne poteškoće. Zašto ATPL ima budućnost jer ima kvalitetne kadrove, modernu flotu a ne trebaa zanemariti ni višestoljetnu tradiciju dubrovačkog brodarstva. Da li netko vozi za siću ili besplatno ne znam, znam sam da taj neće dugo raditi taj posao i opstat će i zarađivati samo najbolji a ja sam uvjeren da će ATPL biti među njima.

[/quote]

pa ako ćemo precizno više manje sve dionice na zse imaju budućnost a naročito građevinari npr…
o kojoj višestoljetnoj tradiciji pričaš ATPL je osnovan 07. sibnja 1955 godine (ako ćemo precizno)
propadali su puno veći od atpl tu nema milosti i nemojte zaboraviti ovo je hrvatska (normalno ne mislim da će atpl propast samo navodim da ništa nije nemoguće)
i kao treće kriza i poteškoće o kojima pričaš su puno veće nego što se čini ali sa jednim se slažem ima budućnosti i ipak sam mišljenja da je sve jednostavno na burzi, ne treba komplicirati i zamarati se previše suvišnim podacima. [thumbsup]
[/quote]

kolega glikos 1 vam je spomenuo slijedeće:
a ne trebaa zanemariti ni višestoljetnu tradiciju dubrovačkog brodarstva.,…… a ne atpl .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Futuresi u plusu, malo predaha…

Sutra je dosta ključan dan.
Hourly Earnings
Unemployment Rate i
Non-farm Payrolls

watch out.

Zadnji od sunca zlatni trak vrh Učki je okrunil, dolčići mići gusti mrak škurinun je napunil. Pala je noć na kućice...

Gdje ti ovdje vidiš plus?

http://reports.platou.com/FixtureReport/Pages/BulkFixtures.aspx

ugovori

bdi opp 1 pkt!
Baltic Exchange Dry Index 2414 UP 1
BCI Baltic Exchange Capesize Index 3747 DOWN 73
BPI Baltic Exchange Panamax Index 2385 UP 83
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1723 NO CHANGE
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 858 UP 10

I very much love INGRA !!

USA Pre-market: 5.90 +0.16 (2.79%)

Vaš link

I noga u guzicu je korak naprijed

mljacovito:

DNORD.CO 8:07AM ET 175.50 3.75 2.18% 132,095
TORM.CO 8:05am ET 47.50 0.00 0.00% 137,007
GOGL.OL 8:03am ET 6.62 0.28 4.50% 3,818,304
CECO.OL 5:03am ET 7.50 0.50 7.14% 11,000
JIN.OL 8:03am ET 15.80 0.90 6.04% 130,000

Sutra je dosta ključan dan.
Hourly Earnings
Unemployment Rate i
Non-farm Payrolls

watch out.
[/quote]

a u ponedjeljak američanima baš i burza ne radi…

Evo BDI +1

panamaxi +83
Vaš link

I noga u guzicu je korak naprijed

http://finance.yahoo.com/q?s=GOGL.OL europski kolega…..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close