Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 14.455 | 295 | 47,90 | 49,00 | 0,00% |
Današnji BDI je izvrstan za ATPL jer rastu panamaxi i handysize brodovi. Unatoč svi katastrofičarima od jučer i seebizovm članku vozarine su danas porasle.
ajde super kad je toliko navlačenja na pad, znači da je vrijeme da kroz koji dan polako počnemo kupovati,
Unatoč svi katastrofičarima od jučer i seebizovm članku
Ne misliš valjda da će se preko noći dogoditi ono što piše u članku? Radi se ipak o procesu i trendu, a ne od danas na sutra. Dakle, unatoč "izvrstnom" BDI-u ATPL će danas vjerojatno završiti u povećem minusu.
Evo zašto volim TA:
u zadnjih 6mj. da je netko odlučio kupiti ATPL svaki put kad je cijena prešla pomični prosjek i da je prodao svaki put kad je pala ispod njega…imao bi prinos daleko veći od 100%
Na slici ispod izdvojio sam samo četiri trade-a za to zaslužna, svi ostali bili bi ili sitno u plusu ili zanemarivo u minusu, čak i kada se u obzir uzmu svi troškovi i provizije prinos je nevjerojatan.
Neka se javi netko tko promatra fundamentalne pokazatelje, financijska izvješća, DCF, itd…
i neka kaže da bi zaradio upola toliko i ja mu kapu skinem!
izvor: http://www.investa.hr
jučer druk dole, danas kupuju dobro indormirani i fondovi a sutra možemo očekivati druk gore
Ne misliš valjda da će se preko noći dogoditi ono što piše u članku? Radi se ipak o procesu i trendu, a ne od danas na sutra. Dakle, unatoč "izvrstnom" BDI-u ATPL će danas vjerojatno završiti u povećem minusu.
[/quote]
Zašto očekuješ poveći minus (ili ga priželjkuješ) ATPL je trenutno 1103 kn a jučer je završila dan na1100 kn.
Evo zašto volim TA:
u zadnjih 6mj. da je netko odlučio kupiti ATPL svaki put kad je cijena prešla pomični prosjek i da je prodao svaki put kad je pala ispod njega…imao bi prinos daleko veći od 100%
Na slici ispod izdvojio sam samo četiri trade-a za to zaslužna, svi ostali bili bi ili sitno u plusu ili zanemarivo u minusu, čak i kada se u obzir uzmu svi troškovi i provizije prinos je nevjerojatan.
Neka se javi netko tko promatra fundamentalne pokazatelje, financijska izvješća, DCF, itd…
i neka kaže da bi zaradio upola toliko i ja mu kapu skinem!
izvor: http://www.investa.hr
Ajd pliz, pliiiiiz, nacrtaj to isto, samo da je na x osi sljedeće: 1.10.2009, 1.11.2009, 1.12.2009, 1.1.2010, 1.2.2010 … ili ne možeš :)))))
Tuđim novcem. Ne iz vlastita džepa. Zašto bi netko kupovao po višoj cijeni kad može po nižoj?
Zašto bi netko prodavao po nižoj cijeni kad može po višoj?