Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 334.572 | 6,828 | 47,70 | 49,00 | 3,38% |
Dionice hrvatskih brodara odolijevaju snažnom padu vozarina
http://www.poslovni.hr/124298.aspx
Hrvatski brodari prenapuhani
Čak i poslovni.hr druka za rušenje cijena naših brodara; ni oni se nisu još dovoljno nakrcali prije
rasta BDI-a i vrijednosti dionica naših uzdanica! [lol]
ajde makni se i ti sa 35 komada…..1095 stršiš [undecid]
ajde makni se i ti sa 35 komada…..1095 stršiš [undecid]
Ajde makni se ti sa 110 komada…..1117 stršiš! [lol] [thumbsup]
Glikos Kad će već jednom taj petak, u kojem tjednu ili mjesecu. Ja stalno gledam te FFA ali ništa ne vidim pa bi te m0lim da me prosvijetliš. Inače će promijeniti moje mišljenje o tebi i smatrati te jednim običnim drukerom. Unaprijed hvala.
Evo da te prosvjetlim: Kolega lijepo se logiraj bespaltno na http://www.balticexchange.com zatim prati svakog ponedjeljka FFA za dry (jer se za rasute terete objavljuje samo ponedjeljkom, a za tankere samo 1. u mjesecu), taj FFA se u principu nikada ne odnosi na aktualni, već uvijek na idući tjedan. Zatim usporedi vrijednosti BDI indexa i FFA, ali metom koju sam ti naveo, ajmo se kladiti javno da će idući tjedan BDI biti pozitivan i vidjeti ćeš da niakada taj FFA ne fula. Trenutno je stanje FFA za dry (za rasute teret) objavljen jučer 17 08. 09.
Assesment Change
Cape total : 9718 +3780
Panamax tota: 9449 +3549
Supramax total: 3370 +2285
Handysize total: 272 -808
FFA Volume Estimates- Dry -Total: 22809 +8806
Ovaj FFA će ti biti aktualan idući tjedan, ovaj tjedan slijedi korekcija BDI jer je FFA od 10 08. 2009 bio u minusu oko 4000 lota, korekcija BDI mogla bi se dogoditi već danas i ja je očekujem, ali idući tjedan snažan rast preko 3000-3500 bodova.
Pozor svim paničarima i neiskusnima:ovaj tjedan opet slijedi dobar pad bdi-a i pokušaj rušenja brodara, tak da ko nema dobre živce molit ću lijepo nek se danas iskrca il nek ne pali comp do petka,da ne bu opet nismo znali. [cry]
pa nemores nis kupit na bidu????? di su te kamikaze ????? [sad]
[/quote]
A sada se makni još ti sa 143 kom i možemo mirno uzletjeti! [thumbsup]
[/quote]
[/quote]
Rjeseno.
[/quote]
[/quote]
evo …ode….
maklo ga je u 11:31:00 [thumbsup]
ako je mislo kočiti neka mu, a ako nije onda prodavaču sretno s kešom
Moraš čitat između redaka,di si bio jučer pred kraj?
Pozor svim paničarima i neiskusnima:ovaj tjedan opet slijedi dobar pad bdi-a i pokušaj rušenja brodara, tak da ko nema dobre živce molit ću lijepo nek se danas iskrca il nek ne pali comp do petka,da ne bu opet nismo znali. [cry]
pa nemores nis kupit na bidu????? di su te kamikaze ????? [sad]
[/quote]