Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 334.572 | 6,828 | 47,70 | 49,00 | 3,38% |
Ne znam zašto ljudima smetaju negativni komentari!? Ja osobno volim pročitati i dobre i loše ! Pa makar to bile i gluposti…, nazovi drukanje(u bilo kom smijeru) …itd! I takvi komentari dobro dođu! Cijena dionice sastoji se od najniže( glupog prodavatelja) i najviše( glupog kupca), tako i komentare selektirajte i izvucite krajnji zaključak!
zadnja 1147kn i krecu neki kojima ne odgovara da raste sa ponudom 1145kn i sad sa 1139kn…pa ljudi pustite ju da raste, padala je i previse 😉
nek prodaju….to je dobro…. [proud]
Ako te ja padnem… …nego ljudi kad mi dobivamo ove 1/12 dodatne dionice…jel se zna neki datum slijetanja?!!?
Ako te ja padnem… …nego ljudi kad mi dobivamo ove 1/12 dodatne dionice…jel se zna neki datum slijetanja?!!?
Nema slijetanja zbog poreza na dobit i dividendu.
Kad bi sve firme kao Atlanska davale dividendu i to svake godine ja potpisujem odmah nekoliko postotaka za lijepu našu.
III. Dio dobiti iz točke I. ove Odluke uporabiti će se za isplatu dividende u vlastitim dionicama Društva i to u roku od 60 dana nakon što izmjena Statuta Društva donesena na Glavnoj skupštini Društva održanoj 04. kolovoza 2009.g. bude upisana u registar Trgovačkog suda u Dubrovniku.
Sad je jedino pitanje koliko će vrijediti dionica za dva mjeseca?
Računam da će biti oko 14-15 kn. [lol]