ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 08.11.2024. u 19:40
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
334.572
6,828
47,70
49,00
3,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ne znam zašto ljudima smetaju negativni komentari!? Ja osobno volim pročitati i dobre i loše ! Pa makar to bile i gluposti…, nazovi drukanje(u bilo kom smijeru) …itd! I takvi komentari dobro dođu! Cijena dionice sastoji se od najniže( glupog prodavatelja) i najviše( glupog kupca), tako i komentare selektirajte i izvucite krajnji zaključak!

zadnja 1147kn i krecu neki kojima ne odgovara da raste sa ponudom 1145kn i sad sa 1139kn…pa ljudi pustite ju da raste, padala je i previse 😉

nek prodaju….to je dobro…. [proud]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ako te ja padnem… …nego ljudi kad mi dobivamo ove 1/12 dodatne dionice…jel se zna neki datum slijetanja?!!?

Najkasnije do 04.10

Ako te ja padnem… …nego ljudi kad mi dobivamo ove 1/12 dodatne dionice…jel se zna neki datum slijetanja?!!?

Nema slijetanja zbog poreza na dobit i dividendu.

Kad bi sve firme kao Atlanska davale dividendu i to svake godine ja potpisujem odmah nekoliko postotaka za lijepu našu.

commodities rastu ko blesavi, pitanje je vremena kad ce BDI krenuti

No pain no Game

III. Dio dobiti iz točke I. ove Odluke uporabiti će se za isplatu dividende u vlastitim dionicama Društva i to u roku od 60 dana nakon što izmjena Statuta Društva donesena na Glavnoj skupštini Društva održanoj 04. kolovoza 2009.g. bude upisana u registar Trgovačkog suda u Dubrovniku.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Sad je jedino pitanje koliko će vrijediti dionica za dva mjeseca?

Računam da će biti oko 14-15 kn. [lol]

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Računam da će biti oko 14-15 kn. [lol]
[/quote]

Nafta ide prema 80 USD , kažu veletrgovci.

pitanje..neznam dal je tko već pitao,ako je,molio bih ponovni odgovor…
Dal ova naša dividenda podliježe oporezivanju prema novom zakonu, i ako da, na koji način s obzirom da se ne radi o izravnom primitku u novcu?
Hvala unaprijed!

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

New Report

Close