ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
74.725
1,525
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Čini se da će biti kao što sam i pisao, vraćamo se na 1150 kao da ništa nije bilo (dividenda), samo me brine izlazak većine zagovornika ove dionice koji su se kleli u nju…bojim se da su falili..Vidim sada neki novi likovi koji je samo kudu…pa šta tu radite ako vam se ne sviđa..

polako raste potražnja, samo je promet kilav

I noga u guzicu je korak naprijed

Evropa debelo zelena, ovo je definitivno izlaz iz burzovne recesije što će reći da je blizu dno globalne svjetske recesije..Nikad se ne ponovilo

evo ekipa, nakon tjedan dana cijena dionice jednaka onoj na dividend day, tko je bio strpljiv i hladne glave lijepo je zaradio.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

nakon tjedan dana cijena dionice jednaka onoj na dividend day, tko je bio strpljiv i hladne glave lijepo je zaradio.

mislim da to još nije sve…

Evropa debelo zelena, ovo je definitivno izlaz iz burzovne recesije što će reći da je blizu dno globalne svjetske recesije..Nikad se ne ponovilo

Čuj, neki će reć ponovilo se svakih par godina, da se može fino zaraditi na dionicama kojima je suđeno da rastu…

američki brodari rastu u Pre-marketu: 6.73 +0.17 (2.59%)

I noga u guzicu je korak naprijed

pozdrav ekipi sa suncanog hvara

Po drukerima ovo je poželjna i dobra dionica Atlantska iz dobiti od 389,52 u gubitak od 63,17 milijuna kuna

Atlantska je plovidba u prvoj polovine ove godine poslovala je s gubitkom od 63,17 milijuna kuna, pokazuje danas objavljeno financijsko izvješće te brodarske kompanije.

kad bude objavila atpl poslovanje s dobitkom….dali ce bit cjena 1100 kn??????? pitam ja tebe????
[/quote]
Na to je trziste vec dalo odgovor!
Bila je 475kn, kad je objavljena dobit +700 MKn.
[/quote]
Znači kad su objavili dobit Atlanska je bila 475 kuna a sad kad su objavili ogroman gubitak luzeri kupuju na 1.000 koja je tu računica ? Nagrađuju poslovanje s gubitkom ovo ima jedino kod naših superdioničara. Hvaliti neuspjeh i gubitak.
[/quote]

ATPL je među najlikvidnijima . Nekome je samo to važno. A i meni.

Baltic Exchange Dry Index 3251 DOWN 99
BCI Baltic Exchange Capesize Index 5187 DOWN 198
BPI Baltic Exchange Panamax Index 3114 DOWN 69
BSI Baltic Exchange Supramax Index 2060 DOWN 21
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 883 DOWN 4

vidim šefovi klonovi ceba i direktor i na ovoj temi jedan drugom odgovaraju. molim moderatora da ukloni tog potrojenog čovjeka s ove teme jer piše zaista elementarne gluposti bez poznavanja dioničarstva, tržišta kapitala, a bome i sveg ostalog.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

zadnja 1147kn i krecu neki kojima ne odgovara da raste sa ponudom 1145kn i sad sa 1139kn…pa ljudi pustite ju da raste, padala je i previse 😉

New Report

Close