Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 334.572 | 6,828 | 47,70 | 49,00 | 3,38% |
LOŠA GODINA
Atlantska razočarala: U pola godine gubitak 63,2 milijuna kuna
7/30/2009 1:30:35 PM
DUBROVNIK – "Rezultati su očekivani, a posljedica su krize, drastičnog pada vozarina na svjetskom tržištu brodskog prostora, te sezonskog karaktera ostalih djelatnosti." Do sada su prodavali insajeri a sad počinje panična rasprodaja malih dioničara.
gubitak u 1Q = 48 940 tKn
gubitak u 2Q = 14 227 tKn
vjerujem da će 3Q biti pozitivan …
LOŠA GODINA
Atlantska razočarala: U pola godine gubitak 63,2 milijuna kuna
7/30/2009 1:30:35 PM
DUBROVNIK – "Rezultati su očekivani, a posljedica su krize, drastičnog pada vozarina na svjetskom tržištu brodskog prostora, te sezonskog karaktera ostalih djelatnosti." Do sada su prodavali insajeri a sad počinje panična rasprodaja malih dioničara.
loš rezulat, što reći drugo…
sad još i BDI pada
ex. divid. day je prošao
ATPL će po meni uskoro ispod 1000 kn
[/quote]
Kakav los rezultat, pa Uprava je dala najavit davno ovakve rezultate. Ovo je cak i malo bolje od onog sta sam ja osobno ocekivao. Ako ce po Vama ATPL ispod 1tkn onda prodajte i gotovo. A mogli bi rade obrazloziti vase skromno misljenje zasto bi ATPL isla ispod 1tkn. Ili priloziti graf, za promjenu.
Pustite dividendu, šta se ovo desilo , ovaj obrat…
Nadm se da nije kratkotrajna promjena sentimenta TK!
Pustite dividendu, šta se ovo desilo , ovaj obrat…
Hebeni obrat…. Sve u debelom plusu nakon izglasavanja… Već sam predvidjao ovakav rasplet (mislim na jdpl forumu…
vani je sve raslo 2 tjedna, moramo barem malo nadoknaditi…
Ako ne prodam to samo papirnata dobit (nerealna) .Tek kad prodam onda je to novac – nešto realno.
dividenda je zarada/dobit koju uprava dijeli dioničarima, samo što je uprava odlučila dio dobiti isplatiti putem dionica. obzirom da isplata/podjela dionica ide poslije 01.08., plaća se 2-4% poreza na vrijednost iznosa koji dobije svaki dioničar.
ne moraš ti ništa prodavati ako ne želiš, dio dobiti dali su već u kešu i iz tog dijela možeš bez problema platiti porez koji ide uz to, a ako nećeš, onda će te država prisilno oporezovati
Hebeni obrat…. Sve u debelom plusu nakon izglasavanja… Već sam predvidjao ovakav rasplet (mislim na jdpl forumu…
Nema to veze s izglasavanjem, trejderi su s malo love (očito dogovorno) pogurali dionice sastavnice crobexa u zadnjih pola sata gore , a onda im se priključio dio malih ulagača. Veliki NISU kupovali tako da je ovaj rast ostao na staklenim nogama. OPREZ
gubitak u 1Q = 48 940 tKn
gubitak u 2Q = 14 227 tKn
vjerujem da će 3Q biti pozitivan …
Sudeći po trendu vozarina, mogao bi biti, a ako se to dogodi, cijena ATPL-a će eksplodirati…
a sta san ja reka prije tri dana …oces neces na 1100kn … a jadranka i ivo su odgovorni…inace bi i danas bilo puno vise od 0,62% …je.a ih ko ih napravija blesave …ali idemo dalje sunce je na kraju tunela i sja neumoljivo 🙂
Loše, loše….lova na računu se topi sve više….do kraja godine će još bit a onda 🙂
prije kad sam te čitao mislio sam da nekog vraga znadeš jer si stariji nick i to. ali ti stvarno nemaš pojma.