Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,37 | 2.985 | 63 | 47,20 | 48,20 | 1,06% |
Sad kad se vjerojatno oporezuje dividenda, mi ćemo biti ogledni primjer kako to izbjeći…Sad se mogu okončati one diskusije o za i protin ovog modela…
idemo gore veliki poceli postavljat se na kupnju evo jedan od 360 komada na 1060 na prodaji oni jadni manipulativni nalozi po 10 komada
evo obrane 360 komada na kupnji po 1060 samo šteta što će brzo odletiti
[lol]
evo smješi nam se porez na dividendu od 4 posto…ima li kraja lošim vjestima
ima, i upravo se sad događa ako pogledaš ask… [thumbsup]
Sad kad se vjerojatno oporezuje dividenda, mi ćemo biti ogledni primjer kako to izbjeći…Sad se mogu okončati one diskusije o za i protin ovog modela…
Ako dobijem dividendu od jedne dionice ATPL , kako će mi to oporezati ?
Ask je desetkovan 🙂
jedan lik (ili ličinka) rasdijelio/la hrpicu u 9 komada po 10 i jednu po 20. vidim samo prvih 10. koji je prvi sljedeći?
[/quote]
porez ide na keš + ono što dobiješ u dionicama ATPL jer je i to dividenda, tako da će nam i na te dionice oderati 4% poreza, pas mater lopovsku [angry]
nikako to je mislim samo za gotovinu kad legne na racun jer nemogu ti uzet 4% dionice to je nemoguce zato smo na sigurnom
[/quote]
Oporezuje se sva dobit iznad 3000 kn, mi smo dobili div kroz dionice a onaj ostatak je zanemariv tako da nas porez na div ne dira, tko drugačije tumači taj druka kao neki na ovom forumu..
[/quote]
porez ide na keš + ono što dobiješ u dionicama ATPL jer je i to dividenda, tako da će nam i na te dionice oderati 4% poreza, pas mater lopovsku [angry]
[/quote]
nikako to je mislim samo za gotovinu kad legne na racun jer nemogu ti uzet 4% dionice to je nemoguce zato smo na sigurnom
pa uzmu za svoj portfelj 4% u dionicama HDZ ZNA
[/quote]
pitaju upravu pošto su novčano obračunavali dividendu kad su ti je dodjeljivali u bilo kakvom obliku, a ti onda prodaj dionicu da platiš porez. prodat moraš, jer ćeš dobiti zakonski rok nakon kojega ti ide i zakonska zatezna kamata, a ta ti je ove godine valjda 15%