Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Kako se prepoznaju oni koji su izišli….Šta radite na ovom forumu ako nemate dionicu…
pa lože za dolje isto kao i oni što je imaju lože za up, rijetko tko da piše nepristrano
http://finance.yahoo.com/q?s=GOGL.OL , kolega eu brodar…..
Schweröl, ein Abfallstoff aus der Benzin- und Dieselproduktion, kostet momentan fast so viel wie leichtes Rohöl. Das sind insbesondere für Reedereien schlechte Nachrichten, die mit Schweröl ihre Tanker betreiben. "Das drückt unsere Gewinne. Wir lassen deshalb unsere Schiffe langsamer fahren", sagte Jens Martin Jensen, Vorstandschef der norwegischen Reeder-Gesellschaft Frontline.
http://www.ftd.de/boersen_maerkte/aktien/rohstoffe/:Neues-Ungleichgewicht-%D6lpreiskapriolen-setzen-Reedern-zu/545266.html
brodari u dobroj uzlaznoj putanji, sutra će se to reflektrati i kod nas naravno sa 5-6% gore.
[smiley]
Stvarno je nevjerovatno kako vas pune jedinicama oni koji su ispodali brodare te ih sada ubija to ludo zelenilo brodara u svijetu.
– ali ja sam sve te ocijene i ispravila.
– stvarno koji ljubomorci i budale za investiranje, sada djele jedinice jer drukaju dolje.
– I love this game.
Pozdrav !
Stvarno je nevjerovatno kako vas pune jedinicama oni koji su ispodali brodare te ih sada ubija to ludo zelenilo brodara u svijetu.
– ali ja sam sve te ocijene i ispravila.
– stvarno koji ljubomorci i budale za investiranje, sada djele jedinice jer drukaju dolje.
– I love this game.
Pozdrav !
[/q
Boli nas briga za one koji su prodali i drukaju za pad, padova je na ovoj burzi bilo i previše, vrijeme je za oporavak. Normalno je da se vani brodari zelene kada raste BDI i prema FFA rast će do 4000 bodova, naravno onda će se ponovo korigirati, ali zato je ovaj posao i zanimljiv.
REKORDAN PROMET NA DRYSU UZ RAST OD 12,5% U OVOM TRENUTKU……..
ŠTA LI TO ZNAČI DA MI JE ZNATI……….. [proud] [shocked]
REKORDAN PROMET NA DRYSU UZ RAST OD 12,5% U OVOM TRENUTKU……..
ŠTA LI TO ZNAČI DA MI JE ZNATI……….. [proud] [shocked]
Iako sam prodao ATPL, želim reći da je ovaj rast DRYS-a popraćen sa velikim prometom, izgleda da je vani prekretnica, e sad kako će odreagirati ZSE to je već druga stvar, sretno i vama i meni, imam ja još jednog brodara [cool]