tko se utrkuje? nije da ne želim start ali ga ja zasad ne vidim.
evo ja sam lupio zadnjih 70kom po asku do 1159,99. bio start ili ne ja sam s dokupom završio, vjerujem da će ovo ići žestoko gore. ameri će trebati sve više, kina sve više recesija je vani završila, a ovo je jedna od rijetkih dionica koju naši politčari ne mogu sjeba… sretno nam prijatelji i ugodni trenuci idući tjedan!
evo počela je utrka za kupnju
Jej zadnji dan za dividendu u utorak
31.07. moraš biti upisan znači T-3
ja iskreno vjerujem da će ovo u 10.mjesecu biti debelo iznad ove cijene. a onda se i dividenda povećava, nema boljeg brodara niti na nasdaqu, sve prezadužena govn…. a mi plivamo u cashu. to su naši gospari [thumbsup]
Kolega, malo zaboravljate da je ATPl jedna od dionica koja je najvise pala na samu objavu Sanaderove ostavke.
isto tako se prva vratila. pozdrav!
Što drugo reći nego hvala nepoznatim dobročiniteljima što su napokon malo potegnuli cijenu da sam izletio sa nešto zarade.
Istina, ima faktora koji idu u prilog daljnjeg rasta cijene ali ipak mislim da je razloga za (gadan) pad poslije zadnjeg dana za dividendu puno više.
Sretno svima, ja ću ljeto provest većinom u CASHu.
Da ne kopam po arhivi molim nekog informiranog da mi kaže što ja imam od dividende ako posjedujem 8 dionica ATPL?