ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

tko se utrkuje? nije da ne želim start ali ga ja zasad ne vidim.

evo ja sam lupio zadnjih 70kom po asku do 1159,99. bio start ili ne ja sam s dokupom završio, vjerujem da će ovo ići žestoko gore. ameri će trebati sve više, kina sve više recesija je vani završila, a ovo je jedna od rijetkih dionica koju naši politčari ne mogu sjeba… sretno nam prijatelji i ugodni trenuci idući tjedan!

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

sad vidim i ja da je krenulo

evo počela je utrka za kupnju

Jej zadnji dan za dividendu u utorak

evo počela je utrka za kupnju

Jej zadnji dan za dividendu u utorak
[/quote]

da

ne mislim da pon

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

31.07. moraš biti upisan znači T-3

ja iskreno vjerujem da će ovo u 10.mjesecu biti debelo iznad ove cijene. a onda se i dividenda povećava, nema boljeg brodara niti na nasdaqu, sve prezadužena govn…. a mi plivamo u cashu. to su naši gospari [thumbsup]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Castro, 24.07.2009. u 10:37
, a ovo je jedna od rijetkih dionica koju naši politčari ne mogu sjeba… sretno nam prijatelji i ugodni trenuci idući tjedan!

Kolega, malo zaboravljate da je ATPl jedna od dionica koja je najvise pala na samu objavu Sanaderove ostavke.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

isto tako se prva vratila. pozdrav!

Što drugo reći nego hvala nepoznatim dobročiniteljima što su napokon malo potegnuli cijenu da sam izletio sa nešto zarade.
Istina, ima faktora koji idu u prilog daljnjeg rasta cijene ali ipak mislim da je razloga za (gadan) pad poslije zadnjeg dana za dividendu puno više.
Sretno svima, ja ću ljeto provest većinom u CASHu.

Tri su uvjeta potrebna da bi čovjek bio sretan: biti budala, egoist i zdrav; Ali, ako vam nedostaje prvi, sve je izgubljeno!

Da ne kopam po arhivi molim nekog informiranog da mi kaže što ja imam od dividende ako posjedujem 8 dionica ATPL?

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Kao što sam i postao mi idemo gori a HT doli..

mislim da imaš nekih 800-1000kn

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

New Report

Close