ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

eh, još nešto…
nakon ovih suludih obrata i nećkanja u ovim silnim rebalansima i čudesima, mogućim oporezivanjima dividende, kapitalne dobiti i prireza na razrez poreza od oporezivanja odreza, vrlo je lako moguće (dapače – vjerojatno) da dođe do talasanja tk i preslagivanja portfelja/ rekonfiguriranja tk u smislu povećanja broja dioničara/ozbiljnijeg porasta cijene atpl.
dakako, nema veze sa bdi (koji može ovako lebdjeti na 3500), nego jednostavno atpl će, kako mi se čini, poslužiti kao utočište. spomenuo bih ht, no bit ću oprezan pa neću 🙂
mislim da je u atpl stress odrađen sa famoznih 475kn/share i tko doista nema ideju kamo s lovom, mislim da je atpl rješenje.
inače, sve nas je strah kako će se nelikvidnost odraziti na tk. sitne ribe će otići – oni koji su od plaće odvajali i umjesto u banku stavljali lovu kupovali atpl, a jači će ostati svo vrijeme.
ipak, ovo nije igra za svakog.
ukratko: ostajem. ako griješim, neka, jednom se živi… pukovnik ili pokojnik.

nas najveci problem je sta nema kupaca koji bi kupili…….

http://www.seebiz.eu/hr/analize/wall-street-poslovni-rezultati-lansirali-dionice,51744.html

Lijepe vijesti preko bare,mogli bi sutra malo potegnuti prema gore ako nam se Kosorica ujutro ne probudi s novim idejama [pray]

rekoh već, gospodari crobexa su na godišnjem, oni su rekli da će tržište padati zbog unutrašnje nestabilnosti, i ima da pada. Duševne boli Jure Radića i zemljišta oko Pelješkog mosta moraju se naplatiti. Nikakvi brodari nit Ameri nit kurve Europe u zelenom neće obojiti crveni Crobex. Mora se znati reda, a stoka sitnog zuba poprilično se uzjogunila zadnjih dana. Krajnji domet protesta hrvatske srednjestališne inteligencije je osnivanje protestnih grupa na Facebooku pa vam preporučam tamo trošiti višak protestne energije, a dijonice vam je bolje duže vreme pustiti na miru, jer Vladari su bijesni, jako, jako bijesni.

my,

rekoh već, gospodari crobexa su na godišnjem, oni su rekli da će tržište padati zbog unutrašnje nestabilnosti, i ima da pada. Duševne boli Jure Radića i zemljišta oko Pelješkog mosta moraju se naplatiti. Nikakvi brodari nit Ameri nit kurve Europe u zelenom neće obojiti crveni Crobex. Mora se znati reda, a stoka sitnog zuba poprilično se uzjogunila zadnjih dana. Krajnji domet protesta hrvatske srednjestališne inteligencije je osnivanje protestnih grupa na Facebooku pa vam preporučam tamo trošiti višak protestne energije, a dijonice vam je bolje duže vreme pustiti na miru, jer Vladari su bijesni, jako, jako bijesni.

je ,slazem se
jaca trci po dvorima i pjeva http://www.mojnet.com/video-nives-celzijus-bijesna/7225a6f6c7d802dc6abb

Good artists copy. Great artists steal.

Evo stigao i Atlant Bilten u poštanskom sandučiću.

I noga u guzicu je korak naprijed

Vaš link

vrlo moguć scenario: rušenje par dana, a onda napucavanje do 1150 kn…

imam neki feeling da idemo danas do 1200

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

evo počela je utrka za kupnju

tko se utrkuje? nije da ne želim start ali ga ja zasad ne vidim.

vidjet ces danas atpl na sigurnih 1200 da nisam 100% u atpl sad bi uletio-

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

New Report

Close