Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:49
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,37 | 2.985 | 63 | 47,20 | 48,20 | 1,06% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
nema rasprodaje ovo je ljepo za vidit a ovih 11000 na asku pa di je to na 1400 možda
Tih 11000 se ukazju nekim forumašima samo što ih nitko nije vidio, ja imam dubinu od 30 naloga i nigdje nema takvog naloga, jedini troznamenkasti nalog na asku među prvih 30 je 194 kom na 1189,99 i to nije od jedne već od više osoba količina.
danas ameri objavljuju izlazak iz recesije…
na sto mislis kad kazes da objavljuju izlazak iz recesije?
No pain no Game
[/quote]
ne znam ja o čemu vi ovdje govorite, ali poznato je da je ECRI (Economic Cycle Research Institute) kao vodeća institucija za proučavanje ekonomskih ciklusa i predviđanje trendova koja je već bezbroj puta točno predvidjela preokrete i nikada dala lažni signal!, već objavila prije par mjeseci da je recesija gotova kroz par mjeseci (što je točno otprilike sada). To što mnogi ne vjeruju njihov je problem… ali oni tvrde da je do preokreta došlo, da će ekonomija vjerojatno još duže vrijeme biti krhka i da će rast biti slab, ali da se više ne može govoriti o silaznom dijelu ciklusa nego da je uzlazni nastupio – kakav takav, ali je uzlazni.
S nama to ništa nema veze , mi smo sigurno još i još jedno duže vrijeme: u silaznom dijelu ciklusa.
[/quote]
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=ae8ab48f-5904-4ddc-99e3-38c55839db08&open=sec [thumbsup]
[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]
THE rates rally that began 10 days ago for panamax bulk carriers trading in the Pacific region has showed little sign of ending in the face of continued strong vessel demand.“There has been a steady rise in panamax charter rates over the past week which should bring some cheer to owners” writes Keith Wallis in Hong Kong
Pogledajte naloge na Bidu na HT-u…Jedan za drudim po par tisuća…
preklopilo se više njih 230, 229…
lac,
THE rates rally that began 10 days ago for panamax bulk carriers trading in the Pacific region has showed little sign of ending in the face of continued strong vessel demand.“There has been a steady rise in panamax charter rates over the past week which should bring some cheer to owners” writes Keith Wallis in Hong Kong
za ovaj post dajete čovjeku kulju. neka, neka samo vi prodajte, udarite po bidu, šta će vam ovo, pa to će propasti. [lol]
[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]
Tih 11000 se ukazju nekim forumašima samo što ih nitko nije vidio, ja imam dubinu od 30 naloga i nigdje nema takvog naloga, jedini troznamenkasti nalog na asku među prvih 30 je 194 kom na 1189,99 i to nije od jedne već od više osoba količina.
[/quote]
Do 1200 na prodaji ima 2172 kom, kupnja do 1100 2204 kom , a 11000 kom na asku je na 4000.
Bez straha, pohlepe i sentimenta.