Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,37 | 900 | 19 | 47,30 | 48,20 | -0,42% |
ocemo li raspalit po bidu????? [cool] kamikaze????
tu se nes opasno kuha. je neko gleda i usporeduje nasu burzu sa europom i amerima. kako dr ivo kaze: stvarno smo u banani
Nema veze što je pao BDI za manje od 1%, bitno je da je danas objavljen odličan FFA na balticexchange i prema njemu će u idućem razdoblju BDI snažno rasti debelo preko 4000 bodova. FFA za ovaj tjedan na blaticexchange izgleda ovako za: capeove: +1613 za panamaxe: +471 za supre: +3083 za handy -12 ukupno za dry +5155 ( U prijevodu možemo se u nardenih par dana nadati rastu BDI na najviše razine ove godine.) Jedini je probleb što sam se u četvrtak iskrco i danas ukrco za 1,5% skuplje.
Cini mi se kad vani malo zacrveni da ce kod nas biti krvi ko u najboljim partizanskim filmovima [undecid]
Posljednje tri transakcije. Šta bi tek bilo da nemamo market-makera…
Transakcije
CIJENA KOLIČINA VRIJEME
1.150,00 6 15:05:57
1.150,00 1 14:54:14
1.150,01 26 14:44:33
Cini mi se kad vani malo zacrveni da ce kod nas biti krvi ko u najboljim partizanskim filmovima [undecid]
zelene se obamini, ne zazivaj crveno
Sada sam gledo naloge i u prvih 30 naloga na asku nema niti jednog troznamenkastog, što se jako rijetko viđa na ATPL, što znači tko hoće se ukrcati s količinom morat će visoko potegniti po asku.
Sada sam gledo naloge i u prvih 30 naloga na asku nema niti jednog troznamenkastog, što se jako rijetko viđa na ATPL, što znači tko hoće se ukrcati s količinom morat će visoko potegniti po asku.
evo sad se pojavio jedan na 100@1158,50
EDIT: nema ga vise, ostalo jos 9kom
što se bude više bližio petak ( ponedjeljak zadnji dan za dobit dividendu) to će cijena više skakati. ako smijem prognozirati preći će 1250kn
što se bude više bližio petak ( ponedjeljak zadnji dan za dobit dividendu) to će cijena više skakati. ako smijem prognozirati preći će 1250kn
ako skupština 04 kolovoza onda je utorak zadnji dan za dobit dividendu!