ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 12:25
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,37
900
19
47,30
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

fascinantno je kako svak može protumačit svaku informaciju kako mu odgovara.
selfspin 😀

ocemo li raspalit po bidu????? [cool] kamikaze????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

tu se nes opasno kuha. je neko gleda i usporeduje nasu burzu sa europom i amerima. kako dr ivo kaze: stvarno smo u banani

Nema veze što je pao BDI za manje od 1%, bitno je da je danas objavljen odličan FFA na balticexchange i prema njemu će u idućem razdoblju BDI snažno rasti debelo preko 4000 bodova. FFA za ovaj tjedan na blaticexchange izgleda ovako za: capeove: +1613 za panamaxe: +471 za supre: +3083 za handy -12 ukupno za dry +5155 ( U prijevodu možemo se u nardenih par dana nadati rastu BDI na najviše razine ove godine.) Jedini je probleb što sam se u četvrtak iskrco i danas ukrco za 1,5% skuplje.

Cini mi se kad vani malo zacrveni da ce kod nas biti krvi ko u najboljim partizanskim filmovima [undecid]

No pain no Game

Posljednje tri transakcije. Šta bi tek bilo da nemamo market-makera…

Transakcije
CIJENA KOLIČINA VRIJEME
1.150,00 6 15:05:57
1.150,00 1 14:54:14
1.150,01 26 14:44:33

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Cini mi se kad vani malo zacrveni da ce kod nas biti krvi ko u najboljim partizanskim filmovima [undecid]

zelene se obamini, ne zazivaj crveno

luke, brodovi...

Sada sam gledo naloge i u prvih 30 naloga na asku nema niti jednog troznamenkastog, što se jako rijetko viđa na ATPL, što znači tko hoće se ukrcati s količinom morat će visoko potegniti po asku.

Sada sam gledo naloge i u prvih 30 naloga na asku nema niti jednog troznamenkastog, što se jako rijetko viđa na ATPL, što znači tko hoće se ukrcati s količinom morat će visoko potegniti po asku.

evo sad se pojavio jedan na 100@1158,50
EDIT: nema ga vise, ostalo jos 9kom

što se bude više bližio petak ( ponedjeljak zadnji dan za dobit dividendu) to će cijena više skakati. ako smijem prognozirati preći će 1250kn

I noga u guzicu je korak naprijed

što se bude više bližio petak ( ponedjeljak zadnji dan za dobit dividendu) to će cijena više skakati. ako smijem prognozirati preći će 1250kn

ako skupština 04 kolovoza onda je utorak zadnji dan za dobit dividendu!

odnosno ko bude vlasnik 31 srpnja,preciznije!

New Report

Close