ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 03:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,31
4.590
97
47,10
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ja ću se vratiti na onu o trejdanju, svi napisi danas kažu da se unovčava dobit..To znači da je trejdanje normalan i očekivan način ponašanja…Ali ne za par lipa, ja sam dokupio na 951 ali da unovčavam dobitak nije mi na kraj pameti…..Dobitak mora biti veći s obzirom na sentiment koji vlada u sviti i dividendu….

Vidim da sam mogao i jeftinije ali ja nisam od onih koji čekaju pa nikada ne dočekaju svoj target, meni je i ovo dobro, razmišljam da još uletim.

Vidiš ja sam očito jako emotivno vezana za ovu dionicu jer sam jučer kupovala po 1169…tako se podržava "svoju kuću",a ne čekati da padne [angry]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

dijeli dijeli jedinice ko god da si [lol] ali to ti neće sprječiti okretanje indijanaca u zeleno. pa samo na atlantskoj bi se mogla izvoziti vuna više nego iz australije. [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

meni još uvjek nije jasno zašto se ruši i rasprodaje atpl u vrjeme pozitivnih vijesti i gdje su kupci…malo je to naloga na bidu treba muški raspaliti a ja više municije nemam

Zato jer su američki futuresi u minusu.

Ja ću se vratiti na onu o trejdanju, svi napisi danas kažu da se unovčava dobit..To znači da je trejdanje normalan i očekivan način ponašanja…Ali ne za par lipa, ja sam dokupio na 951 ali da unovčavam dobitak nije mi na kraj pameti…..Dobitak mora biti veći s obzirom na sentiment koji vlada u sviti i dividendu….

nemam ATPL al tako je.
Pratim ATPL je sam pun ko brod THNK i ULPL.
ATPL je vodilja ULPL

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

vidjecete kad oko 15 h navale na kupnju i vratimo se na +1 %

Samo da se ne potuku. Još malo pa nestalo.
http://finance.yahoo.com/indices?e=futures
[/quote]

moj kolega sto mislis da ameri padaju kao i mi?
Normalna je danas stagnacija la od Ponedjeljka Ameri idu samo gore je oni su dohvatili dno i njihovo je trziste sa dionicama sad stabilno.

vracamo se u zeleno [lol] [lol] [thumbsup] [thumbsup]

pozz osisanim ovcima…jesmo bagav narod

drugi tjedan atpl na 1300
kad spx dojde tamo na 980 očekujem da se aktiviraju kešovani

i oni smradovi na ewt

Postanite Eu-robovi

meni još uvjek nije jasno zašto se ruši i rasprodaje atpl u vrjeme pozitivnih vijesti i gdje su kupci…malo je to naloga na bidu treba muški raspaliti a ja više municije nemam

Zato jer su američki futuresi u minusu.
[/quote]
Ti futuresi su uglavnom pogrešni….Vidićemo popodne..Kladija bi se na neznam šta da će ameri u +++++++++++++Dobit banaka je za njih zakon i vodilja..

krenulo je čišćenje aska

dije nestao ask [lol]

Nemojte da vas osisaju…PRODAJITE jer ce te u ponedjeljak prodavati ispod 1000 [lol] [lol]

abandon ship, all aboard, abandon ship, all aboard

svaki dan ista pjesma [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

New Report

Close