Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,31 | 4.590 | 97 | 47,10 | 48,20 | -0,42% |
Ja ću se vratiti na onu o trejdanju, svi napisi danas kažu da se unovčava dobit..To znači da je trejdanje normalan i očekivan način ponašanja…Ali ne za par lipa, ja sam dokupio na 951 ali da unovčavam dobitak nije mi na kraj pameti…..Dobitak mora biti veći s obzirom na sentiment koji vlada u sviti i dividendu….
Vidim da sam mogao i jeftinije ali ja nisam od onih koji čekaju pa nikada ne dočekaju svoj target, meni je i ovo dobro, razmišljam da još uletim.
Vidiš ja sam očito jako emotivno vezana za ovu dionicu jer sam jučer kupovala po 1169…tako se podržava "svoju kuću",a ne čekati da padne [angry]
dijeli dijeli jedinice ko god da si [lol] ali to ti neće sprječiti okretanje indijanaca u zeleno. pa samo na atlantskoj bi se mogla izvoziti vuna više nego iz australije. [lol]
meni još uvjek nije jasno zašto se ruši i rasprodaje atpl u vrjeme pozitivnih vijesti i gdje su kupci…malo je to naloga na bidu treba muški raspaliti a ja više municije nemam
Zato jer su američki futuresi u minusu.
Ja ću se vratiti na onu o trejdanju, svi napisi danas kažu da se unovčava dobit..To znači da je trejdanje normalan i očekivan način ponašanja…Ali ne za par lipa, ja sam dokupio na 951 ali da unovčavam dobitak nije mi na kraj pameti…..Dobitak mora biti veći s obzirom na sentiment koji vlada u sviti i dividendu….
nemam ATPL al tako je.
Pratim ATPL je sam pun ko brod THNK i ULPL.
ATPL je vodilja ULPL
Samo da se ne potuku. Još malo pa nestalo.
http://finance.yahoo.com/indices?e=futures
[/quote]
moj kolega sto mislis da ameri padaju kao i mi?
Normalna je danas stagnacija la od Ponedjeljka Ameri idu samo gore je oni su dohvatili dno i njihovo je trziste sa dionicama sad stabilno.
vracamo se u zeleno [lol] [lol] [thumbsup] [thumbsup]
pozz osisanim ovcima…jesmo bagav narod
drugi tjedan atpl na 1300
kad spx dojde tamo na 980 očekujem da se aktiviraju kešovani
i oni smradovi na ewt
meni još uvjek nije jasno zašto se ruši i rasprodaje atpl u vrjeme pozitivnih vijesti i gdje su kupci…malo je to naloga na bidu treba muški raspaliti a ja više municije nemam
Zato jer su američki futuresi u minusu.
[/quote]
Ti futuresi su uglavnom pogrešni….Vidićemo popodne..Kladija bi se na neznam šta da će ameri u +++++++++++++Dobit banaka je za njih zakon i vodilja..
dije nestao ask [lol]
Nemojte da vas osisaju…PRODAJITE jer ce te u ponedjeljak prodavati ispod 1000 [lol] [lol]