Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
prije tri dana bila je rasprodaja brodara iz top10 iako pbz investor oscilira na dnevnoj bazi, a drugi nisu prodavali, depresija i beznađe, a sada sve uzleće, diže se, cvijeće i ljepota. Sumrak novinarstva, a ovaj potpisani čije ime neću spominjati je ovan predvodnik.
Taj podatak ničemu ne služi kolega, dođem ja i stavim 100 000 komada po 10 kuna i kakav će tadi biti omjer.
[/quote]
probaj………….baš me zanima hoćeš li opet tako nešto izvaliti.
[/quote]
Krhko vam je znanje kolega, to se može bez problema, broker mora staviti tvoj nalog, ali kolega se ispravio, mislio je na omjer prvih 10 na kupnji i prodaji što je ok.
Drugi puta prije već se provališ provjeri neke stvari [thumbsup]
[/quote]
Ja sam pokušao to napraviti svojevremeno, prije recimo godinu dana, kad je bilo sve "jeftino" i moj brokeraj mi to nije dozvolio…
Onlajn sam zadao nalog valjda 10 puta i ništa, tako da neznam, vjerojatno neki mogu, neki ne, ili je to nekaj od ove godine…
Kada bi BDI danas ostao malo iznad 3.400 bodova – ja zadovoljan. Mala korekcija – zdrava korekcija.
Danas po nalozima na bidu svi očigledno očekuju pad ATPL, a Evropa u debelom plusu, DAX na 5000, vidjet ćemo čija će prevagnuti…
Kada bi BDI danas ostao malo iznad 3.400 bodova – ja zadovoljan. Mala korekcija – zdrava korekcija.
Za mene je sve preko 3501 dobor [wink]
Da potkrijepim gornji post:
Top ask
CIJENA KOLIČINA
1.075,49 100
1.160,00 81
1.170,00 115
1.174,00 67
1.174,85 2
1.175,50 15
1.177,00 50
1.178,00 71
1.179,00 10
1.179,45 68
nek mi neko objasni čemu rasprodaja???
ne pitaj puno nego kupuj [wink]
Možda zbog 8 dana rasta za redom? Možda zbog crvenila na futuresima?
A tko će ga više znati, posljednjih skoro dvije godine počesto nam nisu trebali nikakvi razlozi za pad. A opet, nije da ih nije bilo…
Po meni kapitalizacija dobiti. I to u malim količinama. Sve normalno. Poslije višednevnog rasta mala korekcija. Kad bi tako stalno bilo, uh, dva dana gore po 5-6 %, jedan dole max 3%, pa opet.
Vjerojatno onaj lik koji je kupio 500 komada prekjučer po 1150 uzima profit od 10 kuna po dionici, dok plati brokera obrni je eventualno za burek [lol] , jasno je da će potegnut još gore sam da se dečki još malo nakrcaju