Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Taj podatak ničemu ne služi kolega, dođem ja i stavim 100 000 komada po 10 kuna i kakav će tadi biti omjer.
[/quote]
probaj………….baš me zanima hoćeš li opet tako nešto izvaliti.
[/quote]
i? šta misliš da nemože [lol] ja sam bio svojevremeno u 11. mj stavio iz zajebacije 500 000 komada po 0,02 kn, baš da vidim dali će staviti,, na jednu drugu dionicu,, kada se na vidjelo da nema kupnje i nalog je bio uredno vidljiv u prvih 10 na kupnji,, ako nevjeruješ pošaljem ti fotku na PM, jer sam je capturirao za pamćenje, jer teško da će se više ikada moći staviti tako blesav nalog i da bude vidljiv,, tako da taj omjer kupnje-prodaje ne drži vodu ako nije u nekom rasponu od cca +- 20,30 %
Taj podatak ničemu ne služi kolega, dođem ja i stavim 100 000 komada po 10 kuna i kakav će tadi biti omjer.
[/quote]
trebao sam napomenuti da je riječ za prvih 10, dakle onih relativno najbližih.
ali da, recimo da ničem ne služi… možda ne bih postao da u onom trneutku kad je bilo 1180 – k:p=2:1
. naravno, isto prvih 10…
[/quote]
[/quote]
Bilo jutros na TSHC 1000 po 1 ili po 10 ne sjećam se točno. Sad sam ti htio to postati ali su maknuli.
TSHC inače košta kad se prodaje 7500kn.
[/quote]
[/quote]
Krhko vam je znanje kolega, to se može bez problema, broker mora staviti tvoj nalog, ali kolega se ispravio, mislio je na omjer prvih 10 na kupnji i prodaji što je ok.
Drugi puta prije već se provališ provjeri neke stvari [thumbsup]
[/quote]
[/quote]
Krhko vam je znanje kolega, to se može bez problema, broker mora staviti tvoj nalog, ali kolega se ispravio, mislio je na omjer prvih 10 na kupnji i prodaji što je ok.
[/quote]
Brokerska kuća preko koje radim omogućuje mi da vidim dubinu tržišta i do 30 najboljih naloga kupnje i prodaje, čujem da mnoge kolege imaju puno manju dubinu od svega 10 naloga.
k:p=1:2,7
Stigao jutros novi AB poštom! Hvala
zato sutra idemo u +5% ekipa je danas drzala atpl sto nize da bi mogli uletit sto jeftinije
par puta se pojavi neki veliki nalog na asku pa nestane
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Brokerska kuća preko koje radim omogućuje mi da vidim dubinu tržišta i do 30 najboljih naloga kupnje i prodaje, čujem da mnoge kolege imaju puno manju dubinu od svega 10 naloga.
[/quote]
Kolega može ime kuće, može i na PM! Hvala unaprijed!
Nisam zadovoljan, DLKV raste 4x viče od ATPL….
Sinko, rece on
ti resavas sve u prvoj rundi
i ispucas sarzer za par sekundi
kod mene je drugo
moj metak putuje dugo
… ekipa je danas drzala atpl sto nize da bi mogli uletit sto jeftinije
ovo mi zvuči zanimljivo. možeš samo malo objasnit?
hvala