ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

JPM objavio bolje nego očekivanu dobit od EPS 0,28$. Banke su izgleda stale na noge, nema bitnije stvari u ovom trenutku na svijetu, par jačih investicijskih banaka je napravilo upgrade za brodare na nasdaqu. Spreman sam sada baciti okladu da SP testira 1000 sasvim sigurno tijekom kolovoza. Kako krene oporavak krenut će i potražnja, uz par up and down BDI bi trebao ovo ljeto prema 4000. Atlantska je uvijkek bila hit i sad je. Iako je ovaj mali braco JDPL strašan za trejd.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Sad vidim..padamo..Uplašili se ameri zbog malo novih zaposlenja..pa se uplašili i mi od FFA..Ali dug je dan mogu prevladati pozitivne vibracije iz JP morgan Chase..

ma nema to veze sa zaposlenjem, opće poznato je da i kada krene službeni oporavak u brojakama i kad je vidljiv na GDPu, tek tada nezaposlenost dostiže vrhunac i tek tada kreće smanjenje, lagano, ali smanjenje. nema to utjecaja na cijenu, ukalkulirano. banke su ključ.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

k:p=1:2,7

sta atpl tako mačlo raste danas BDI odlican i još dobre vijesti iz kine
ili mozda za sutrašnji napad na 1200

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

ne paničarite, okreće se trend vani, jao što radite…

Američani se zazelenili …

...

GNK, NM, SBLK i FREE također, usprkos divljem rastu zadnja dva dana. [thumbsup]

Taj podatak ničemu ne služi kolega, dođem ja i stavim 100 000 komada po 10 kuna i kakav će tadi biti omjer.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

ma nema to veze sa zaposlenjem, opće poznato je da i kada krene službeni oporavak u brojakama i kad je vidljiv na GDPu, tek tada nezaposlenost dostiže vrhunac i tek tada kreće smanjenje, lagano, ali smanjenje. nema to utjecaja na cijenu, ukalkulirano. banke su ključ.

sjedni 5
prvi pametni post u godinu dana

Postanite Eu-robovi

u zadnje 3 minute kojih 400tinjak dionica prodano…

Taj podatak ničemu ne služi kolega, dođem ja i stavim 100 000 komada po 10 kuna i kakav će tadi biti omjer.
[/quote]

probaj………….baš me zanima hoćeš li opet tako nešto izvaliti.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

New Report

Close