ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 19:12
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
21.266
434
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Samo sto je gadota ovo na prodaji oko 1150

pa kolega ne želite valjda okomito gore. šta vam skoro 6% rasta danas nije dosta?
cccccccccc [angry]
[/quote]
MA dosta je, samo sto me malo zabrinjavaju takve grdosije koje se stalno pojavljuju i imam dojam da netko od vecih dosta prodaje, no to je samo moje misljenje..
Prije bi nakon ovakvih vijesti iz svijeta gdje je prava livada a i BDI otisao nebu pod oblake ATPL-a setala na rubu blokade, a danas SAMO 5%

[/quote]

ma kojih 5 posto? neka ide svaki dan po 3% sljedećih 10 dana, zadnja dva dana neka ide po 4 i di ćeš bolje?

Slazem se , samo da bajo makne ovu visokomuznu kravu od 500 kom, iritira me, pozdrav baji [angry]

No pain no Game

Slazem se , samo da bajo makne ovu visokomuznu kravu od 500 kom, iritira me, pozdrav baji [angry]

Mogla bi se neka piranica zaletit, BDI je tek krenio skupa s američanima [cool]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

http://finance.yahoo.com/q?s=GOGL.OL ,evo nam ga europski kolega… [thumbsup]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Mogla bi se neka piranica zaletit, BDI je tek krenio skupa s američanima [cool]
[/quote]
Prije bi nas domaci SOM to rijesio da gutne to onako momacki

No pain no Game

Kako bi tek bilo da se ne laže i da se forumašima otvoreno priopći sljkedeće. Uskoro se na tržištu pojavljuje ogroman broj dionica Atlanske plovidbe koje će dioničari dobiti badava. Taj ogroman broj ako samo jednim djelom dođe na burzu bit će ogroman pad dionica Atlanske plovidbe.Tako da se čudim tko sada uopće i kupuje dionice Atlanske plovidbe.

Osobno me nikada ne smetaju veliki nalozi, jer većinom imaju psihološki karakter ili se postave kad fonovi dogovre određene transakcije preko burze. Ovaj sa 500 kom nije nešto velik obzirom na današnju livkidnost. Sutra napadamo kotu 1200!!!

Sad cemo mi njega puknut do 16:00 ako ostanu Ameri ovako ambiciozno zeleni

No pain no Game

Kako bi tek bilo da se ne laže i da se forumašima otvoreno priopći sljkedeće. Uskoro se na tržištu pojavljuje ogroman broj dionica Atlanske plovidbe koje će dioničari dobiti badava. Taj ogroman broj ako samo jednim djelom dođe na burzu bit će ogroman pad dionica Atlanske plovidbe.Tako da se čudim tko sada uopće i kupuje dionice Atlanske plovidbe.
[/quote]

zašto misliš da će kad se te dionice rasporede sve odmah u prodaju?

[/quote]

zašto misliš da će kad se te dionice rasporede sve odmah u prodaju?
[/quote]

u današnjim vremenima bolje je odmah uzeti lovu

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

trezor stoji ljudi s milijonima u cashu, a prazan ko samostan. ovdje je uvijek bilo bida, ovo je najpotentnija dionica

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Ceba zakasnio, a htio bi jeftinije, a svjestan je da neće moć, prokleti timing zar ne kolega? [lol]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

New Report

Close