ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
74.725
1,525
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

kolega rečenica u zaključku mi govori da ste sve pomješali [lol] ne može oporavak krenuti u 11 mjesecu kad je u 2. mjesecu bilo dno burze, odnosno taman ovo ljeto. treba gledati razliku burza pa plus pola godine-9mj pa onda vidljivi ekonomski oporavak u brojkama. prestrašno koliko ne shvaćate, ali bitno da zarađujute non stop. što da kažem, divim se [lol] samo da vam kažem usprkos svim negativama koje su bile zadnjih mjeseca, SP je s lokalnog maksuimuma skliznuo svega 8% ( s 945 na 870) ponavljam 8%! a koliko je danas? preko 900. ovo je čisti bull s retraceom. ajde molim vas ne pišite više, pa samo sebe ismijavate [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

kolega rečenica u zaključku mi govori da ste sve pomješali [lol] ne može oporavak krenuti u 11 mjesecu kad je u 2. mjesecu bilo dno burze, odnosno taman ovo ljeto. treba gledati razliku burza pa plus pola godine-9mj pa onda vidljivi ekonomski oporavak u brojkama. prestrašno koliko ne shvaćate, ali bitno da zarađujute non stop. što da kažem, divim se [lol] samo da vam kažem usprkos svim negativama koje su bile zadnjih mjeseca, SP je s lokalnog maksuimuma skliznuo svega 8% ( s 945 na 870) ponavljam 8%! a koliko je danas? preko 900. ovo je čisti bull s retraceom. ajde molim vas ne pišite više, pa samo sebe ismijavate [lol]

Znači kaj burza bu eksplodirala u 9 mjesecu kolko vas kužim ili ne? Pustite vi brojke, jer ak 7 i pol mjeseci govorite da je oporavak za 6, pa jednom mora doći.
Jel vi shvaćate to? MORATE jednom pogoditi, al meni nije jasno zašto se uopče igrate pogađanja….

Ja ne zarađujem brutalno, meni je portfelj porasao u zadnjem rastu 200k kuna, pao oko 180k kuna, jer svi me uvjeravali pa mi smo ti bullu, nemojte prodavat???

Ismijavajući sebe ismijavam sve nas kolaga dragi, jer ovako kako ja pišem to je ekstrem, ali mi je nit vodilja pisanje drugih, a kolega većina piše kao i ja, samo ne tak brutalno, vjerojatno se slabije izražavaju, šta ćeš…

kolega, savjetovao bih Vam da nikad ne donosite odluke jer je netko na forumu napisao ili rekao da je tržište u "bullu", bolje izabrati brokera da vam vodi portfelj, nego se držat’ onoga rekla-kazala. [thumbsup]

sutra je novi dan.

šta kaže bdi za danas?…..jel ono jućer bio ćorak ili ide oporavak ponovo prema 4000……

Baltic Exchange Dry Index 3324 UP 227
BCI Baltic Exchange Capesize Index 5549 UP 515
BPI Baltic Exchange Panamax Index 3141 UP 121
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1953 UP 61
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 822 UP 12

bezgrešna ljepota kolega crobex

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Pa zar opet gore i to cape su predvodnici rasta, znam da to nešto znači ali kolege ne žele da mi odgovore šta znači kad cape raste.

Pa ovako je neću nikada dočekati na 800, evo dižem target na 801,01.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Samo sto je gadota ovo na prodaji oko 1150

No pain no Game

pa kolega ne želite valjda okomito gore. šta vam skoro 6% rasta danas nije dosta?
cccccccccc [angry]

Najbolje ponude ATPL-R-A
Kupnja Cijena

33 1.137,33
17 1.136,04
100 1.136,03
10 1.136,00
250 1.135,01
10 1.133,03
19 1.132,02
38 1.132,00
6 1.131,03
165 1.130,00
Cijena Prodaja

1.143,98 5
1.143,99 5
1.144,99 3
1.145,00 149
1.147,00 105
1.147,84 2
1.148,00 62
1.148,50 99
1.149,00 570
1.149,28 2

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

pa kolega ne želite valjda okomito gore. šta vam skoro 6% rasta danas nije dosta?
cccccccccc [angry]
[/quote]
MA dosta je, samo sto me malo zabrinjavaju takve grdosije koje se stalno pojavljuju i imam dojam da netko od vecih dosta prodaje, no to je samo moje misljenje..
Prije bi nakon ovakvih vijesti iz svijeta gdje je prava livada a i BDI otisao nebu pod oblake ATPL-a setala na rubu blokade, a danas SAMO 5%

No pain no Game

Molio bi cijenjene kolege da daju svoje misljenje sta nas ocekuje poslije zadnjeg dana za dobivanje "dividende", odnosno kolika korekcija (i kolkio bi mogla trajati).
Iskreno ja se nadam da necemo jako potonut (posto nemam namjeru jos prodavat ATPL) te da bi se korz par dana cijena mogla vratit na staro (naravno ukoliko nas posluzi i stanje na sv. burzama i bdi).
Vasa misljenja?

ovaj način isplate dividende je nešto novo. iskreno, mislim da je za atlantsku jedan od boljih načina isplate dividende. možda bi bolje bilo da je trezor sam od sebe otkupio dionice i anulirao ih, a ne podijelio. smanjio broj dionica i povećao njenu vrijednost, oslobodio bi prostor za disanje.
naravno, mrvu će pasti što je i normalno, no ubrzo će se stabilizirati. pročitaj postove od prije par tjedana.
eto, ht neka ti bude obrazac.
inače, najpametnije ti je ne prodavat. prodaš sad, kupiš malo skuplje, prodaš po malo više i za zaradu napraviš servis na autu.
čuvaj atlantsku. jako je zveknula, oporavit će se. već je počela dobro gaziti.
sretno!
[/quote]

Danas prodaju oni što su prije desetak dana kupovali na 930-950, nisu loše prošli, čestitam ekipi. Što se tiče oporavka, slažem se , samo pitaje je kad? Pitanje je tjedna kad će ameri probiti razinu nezaposlenih od 10%, padu cijena nekretnina ne nazire se kraj, stoga oprez. No za one brze na okidaču bit će prilika već ove jeseni, doduše to nema neke veze sa investiranjem prije bi to nazvao špekulacijom, ali svi smo tu zbog zarade a ne umjetničkog dojma jel’ tako?

[/quote]
Kolega ja sam dokupio 227 na 951 ali ne prodajem….Meni je ovo malo…

New Report

Close