ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 10:01
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
7.595
155
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kolega ja čekam na 800 kakve su mi šanse da dočekam.
Šta znači to kada cape raste.
Zašto je taj FFA u plusu to mi se ne čini dobro za mene, izgleda da će cjena gore a ja čekam dolje.
Ako može kolega LETI da nam kaže dije GAP na kojoj cjene budući on to nepogrješivo pogađa.
Moram priznati da me i ovi futuresi uznemiruju u velikom su plusu.

Puno hvala dobri ljudi

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

danas nastavak u tonu
najbrži prst

Postanite Eu-robovi

vidjet ćemo kolika će biti jaka kontraofenziva nakon početnog paljenja aska. ovaj dan će pokazati što ljudi očekuju od atlantske do kraja ove godine i da li su spremni na hold.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

http://finance.yahoo.com/q?s=GOGL.OL GOGL I DALJE GRABI…. [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Kolega ja čekam na 800 kakve su mi šanse da dočekam.
Šta znači to kada cape raste.
Zašto je taj FFA u plusu to mi se ne čini dobro za mene, izgleda da će cjena gore a ja čekam dolje.
Ako može kolega LETI da nam kaže dije GAP na kojoj cjene budući on to nepogrješivo pogađa.
Moram priznati da me i ovi futuresi uznemiruju u velikom su plusu.

Puno hvala dobri ljudi

eto, vidim da si potpuno novi pa da te čika uputi. i mene su kad sam došao, no ovaj forum je dobrohotan i uz pomoć savjeta lako možeš multiplicirati svoj portfelj.
dakle, ako čekaš atlantsku na 800, sačekaj još malo da naraste i kad dosegne kritičnu vrijednost koja se iskazuje (među ostalim i) u smanjenju volumena (ne m3, nego količine) dionica, doći će do takozvanog splita (ne do dalmacije) dionice iliti podjele jedne velike na više manjih i onda jednostavno dadneš brokeru nalog da ti kupi po toj cijeni.
blagovremeno ćeš biti obaviješten o splitu atlantske.
bdi, nav, ffa, fi i slične skraćenice-to su ti sve palamuđenja onima koji se bave poslovanjem firme, a ne dijonicama iste.
ili:
najbolji savjet ti je da sav novac za pola sata uložiš lijepo u atlancku. i ni za živu glavu odmah sve kupit, nego rasporedi u nekoliko navrata!!!! kad otvori burza, nazovi brokera i reci da ožeže po asku.
sve što kupiš sad će ti se vrlo uskoro prepolovit gorerečenim splitom u 800 kn.
imaćeš više dijonica, al će ti sve bit po osamsto, a možda čak i po manje. ne po(la) manje, nego mogućno po manjoj cijeni.

čisto da se zna:
– za samprasa koji čeka niže donja blokada je na 974,00
– za ostale gornja blokada je na 1.190,44
[lol] [lol] [lol]

Kažete da će poslije splita biti 800 pa možda i niže, u tom slučaju mi se isplati preseliti iz Ploča u Šibenik ili Zadar ako je takva razlika u cjenu jer u Pločama nema ispod 1100 jučer, a danas možda i više.

Puno hvala kolega što ste mi pomogli.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Kažete da će poslije splita biti 800 pa možda i niže, u tom slučaju mi se isplati preseliti iz Ploča u Šibenik ili Zadar ako je takva razlika u cjenu jer u Pločama nema ispod 1100 jučer, a danas možda i više.

Puno hvala kolega što ste mi pomogli.

krivo ste shvatili kolega. kolega Jethro je upravo naglasio da se ne radi o Splitu u Dalmaciji, nego o nekom drugom splitu a ja isto znam samo za ovaj dalmatinski

mislio sam da 1200kn neću dočekati u ovoj godini kad evo tu nam je pred pragom!

živjeli!!!

ovaj sa stotkama na asku je fino rasporedio na svakih 10 kuna po jedan nalog. do kuda ide, ne vidi se iznad top10 ponuda

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

evo što se događa kad ne daš nalog na prodaju za jedan dan…

Ne zovimo blokadu..Pomalo dokraja miseca Up skupa s BDI….

hvala na lijepim željama kolega. samo da popratimo bdi, danas će biti jači rast bdi-a nego jučer…

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

New Report

Close