Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 334.572 | 6,828 | 47,70 | 49,00 | 3,38% |
Al djele jedinice ovi što čekaju na 800 hihihihihi
Umjesto frustracija predlažem jedan normabel.
Hehe, to su oni koji su bili utjerani u tor od 93x kuna …
Dakle imali smo pad sa 13xx,pa sada valjanje na ovim razinama,a pošto su FaFaAi nešto kao optimistični mislin da bi drugi tjedan moglo biti i up.Možda ne na 13xx opet,al 1100 bi se moglo dohvatit.
kad je atpl bila preko 3000 niko nije htio prodat…
na 500 niko nije htio kupit!
a sad je se svi brže bolje rješavaju kad god stignu! [lol]
Baš tako, uveliko se promjenila psihologija ulagača. I to treba uzeti u obzir. Po meni najviše to.
e upravo zato je vise nece bit po 500 jer bi sad svi kupili….i mnogi je cekaju….. [cool]
Dakle imali smo pad sa 13xx,pa sada valjanje na ovim razinama,a pošto su FaFaAi nešto kao optimistični mislin da bi drugi tjedan moglo biti i up.Možda ne na 13xx opet,al 1100 bi se moglo dohvatit.
mogli bi UP, a mogli bi i DOWN, i ne znam da li više itko to može predvidjeti, ovo je postala totalna lutrija.
Ma naravno i UP i DOWN opcije su uvik otvorene(ne bude li kiše bit će sunce ),al eto pokušavam kao biti logičan i tako brodit bespućima ZSE zbiljnosti.Ono što sam napisao moja je varijanta zbivanja u slijedećih 7-10 dana,a jesan li u pravu vidjet ćemo.
pa mislim da se nitko neće ljutit, ako u tih desetak dana ATPL bude išla UP. [thumbsup]
Baltic Exchange Dry Index 3107 DOWN 109
BCI Baltic Exchange Capesize Index 5336 DOWN 331
BPI Baltic Exchange Panamax Index 2897 DOWN 20
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1749 UP 25
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 766 UP 7
e upravo zato je vise nece bit po 500 jer bi sad svi kupili….i mnogi je cekaju….. [cool]
[/quote]
Slažem se kolega, na 500 pa i 600 sigurno neće, no to ne znači da se neće moći kupovati po 800 i to relativno vrlo brzo. Kao što je poznato na svakoj transakciji netko gubi a netko dobiva, no svejedno I love this game.