ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 01:29
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
74.725
1,525
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nemoš biti pametan, opet ameri u nevolji..Kako će ATPL sutra..

u lagani minus,kao i većina dionica

[/quote]
A možda i u lagani plus zašto isključiti i tu opciju?!?

Ali kod ATPL nema lagani minus, tamo je pravilo krda, kao jutros. Obori se na 900 za čas, odem u spizu vratim se ona 980…Dobro je govorio Tech, kod brodara moraš visiti na računalu….

.Vaš link

Kod Amera malo crveno-malo zeleno.Ovo se na ZSE ne može desit,brate kad je crveno,sve je crveno,a kad se zeleni,sve se zeleni.Nema kod Hrvata zajebancije pa će neka dionica onako,o svom poslu,suprotno od većine.Ah ti Ameri ,baš su čudna sorta….

Ali kod ATPL nema lagani minus, tamo je pravilo krda, kao jutros. Obori se na 900 za čas, odem u spizu vratim se ona 980…Dobro je govorio Tech, kod brodara moraš visiti na računalu….

Eeee triba ranije ustat i spizati prije 10 uri ili se naviknutu na grč u praznom želudcu [lol]

who dares, wins

[/quote]
A možda i u lagani plus zašto isključiti i tu opciju?!?
[/quote]
DOW= -1.12%
NASDAQ= -1.31%
S6P 500=-1.14%

… hoče li atpl sutra dolje, ili gore, pitanje je sad?
danas smo svjedočili samostalnom trendu, jer da je bilo po uobičajenom (prateći
burze u eu i us premarket) zse bi završio oko nule, ako ne i minusu. kako je kanaderova
ostavka naglo srušila crobex, tako je valjda i ovo expresno formiranje nove vlade dalo
pozitivan poticaj. popodne wall street u minusu, ali to bi mogao biti osnov za sutrašnju
pozitivu, jer ionako smo u trendu bez trenda (korak naprijed, korak i 1/4 natrag …).
čitam petrova u see-bizu i divim se tom don quijoteu na srčanosti kojom razotkriva pozadinu
ovog što mi zovemo financijskom burzom u hrvata …
navodim par citata iz zadnjeg članka (tema za razmišljanje!).

Saborsko sljepilo: Hanfa sasvim sigurno ne zaslužuje hvalospjeve!

ima li čitatelj portala SEEbiz zakonsku osnovu da podigne tužbu protiv “banke” zbog toga što
njegovim portfeljem vrijednosnih papira nije “postupala s pažnjom dobrog gospodarstvenika”?

Financijski inženjering kojem smo svjedočili na domaćem tržištu kapitala zaslužuje barem poštenu
saborsku raspravu, a Hanfa kao regulator tržišta kapitala nakon korekcije cijena najlikvidnijih
domaćih dionica na samo 22,74 posto njihove nekadašnje vrijednosti sigurno ne zaslužuje hvalospjeve!

p.s. bravo tomislave

27.07 tko kupi ima pravo na dividendu
28.07 tko kupi nema pravo na dividendu.

i ako ide 3 dana na 27…onda je to 30.7.,a ne 31.7.
treba proći 3 dana?
ne računa se treći dan?

prije nekoliko dana kad je objavljena vijest,neki su pisali o 28.7.,no,nitko se nije osvrtao na to.a sad najednom je 27.

Sutra će biti veselo na ATPL kao i danas, prvo panika zbog pada amera i testiranje brane oko 900 zatim, bi moglo biti oporavka ( USA futuresi bi mogli biti zelenei radi današnjeg jačeg pada), a očekuje se i preokret trenda BDI prema FFA. Svi koji su u kešu ili djelomično u kešu ujutro na kupnju oko 900 (ostali mogu ići na kavu i doručak) , poslije ćemo se ponovo vidjeti na višim razinama možda čak do 1000)

kad izadje BDI letimo nazad

Jesi li ti baš toliko siguran? I koliko će po tvoj stručnoj procjeni pasti BDI?
ATPL u većini slučajeva prati crobex, a ne BDI.
[/quote]
ajde da se igramo sportske prognoze, 100 bodova ja mislim da je vjerojatnost velika no ne kazem da se ne moze pogrijesiti

[/quote]
Ja kažem da će BDI pasti danas, ali da će ATPL ostati iznad 950 Kn.
[/quote]

Nije mi cilj da se ovim postom hvalim, već samo da pokažem kako stvarno nema nikakvog smisla nekakvo igranje stručnjaka, a nema se veze s vezom. Svak piše svoje prognoze, bez ikakvog znanja. Čini mi se da se većina bazira na tome da je prodalo dionice, pa očekuje da će pasti kako bi ponovo kupili. Ja imam malo ATPL, a današnju prognozu sam dao na osnovu prijašnjeg kretanja. Mislim da je u preko 90% slučajeva u ovoj godini kada je Crobex značajnije porastao porasla i ATPL bez obzira na BDI,…

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

prije je točno da kad je porasla atpl je porastao i crobex! [smiley]

New Report

Close