ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 21:41
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
17.542
358
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

A trebala je danas po nekima biti na 850 pa 800 i.t.d sve do dvjesta kada bi im opet bila skupa hmhmhm

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Pa je ovde su 50% bombaši ubojice, a 50% nevine/ naivne žrtve… E da sam prodao na 1300kn ali nisam…međutim mišljenja sam da kao dugoročno ulaganje ova dionica i više nego igra, kratkoročno špekulantski bi se nešto i moglo zaradit…ali za to više neman živaca… pogotovo u ovakvoj situaciji kad se ne zna ko pije,a ko plaća odnosno šta zbilja utjeće na cijenu (dividendna dionica ili tržište u globalu ili BDI) … izgleda mi sve skupa naj sličnije kladionici… pari mi se da bi triba sidit za ekranom ka ispred teleteksta… a to sam davno proša… Ok Hare spominje BDI je pao, pala je i cjena ATPL zadnjih par dana, ali ako do sada nisam prodavao bogme neču ni sada… mislim da je ovo stanje kratkoročno, naravno ne vjerujem da će mo tako brzo opet na 1300kn ali 1100 da, pred kraj godine možda i pređemo 1300 prema 1500kn. Sve je počelo padat na zadnjem izvješću o zaposlenosti u SAD-u… ali u neku ruku je i normalno da u ovo doba pokazatelj zaposlenosti pada…sada je i njima vrijeme godišnjih …praktički vani nemožeš ni tražit posao nakon 6 mjeseca… tek tamo opet početkom 9 tog, a kraj godine, najavljeni projekti / brodovi / sve ostalo će pokazat koliko treba nove radne snage…
(ovo je moje skromno razmišljanje, možda odveć optimistično ali eto, vidit ćemo, u Božje ruke… 🙂

ajde ne zajebajite ljude, close BDI fjučersa jučer na -12%, nema tu oporavka. Ja sam pola prodo, pola drzim i tjesim se da sam prepolovio gubitak.

Hmm, meni se menščini da si se zajeba…
[/quote]
a mensčini da ti se kofrčiš.
Pa naravno da nisam danas prodao tih 50% već prethodnih dana. Da sam čekao danas, bilo bi je za kupit po 850 k [lol]

Rekao sam vam jučer kupujte kad su veliki na asku a mali na bidu tada se ovčice tjeraju u tor a neki rade suprotno pa su im i rezultati takvi.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Sad prodaju svi oni koji su jutros kupovali od 900-930.

903+985- [smiley]

mi smo ipak zemlja slučaj

ovo je samo približavanje realnijoj cijeni,jer je pala previše,kad se objektivno gleda,.dakle,nije ovo rast,nego približavanje normali…

pa ima li netko pameten da prokomentira ovu kaotičnu atlantsku???

ima li ko pametan da prokomentira zse.
od -2 do +4 crobex i to sve u po ure.

davno sam ja čuva ovce. i one bi potrčale kad bi ih potra, ali bi onda i stale, a ne bi se zaletavale po 4 km. 😀

ljepo se i povećela kupnja sa 1200 ujutro na 4150

Na kraju dana će se cijena ATPL i JDPL izjednačiti u rastu. Sada je samo pitanje hoće li se JDPL nešto spustiti ili će ju ATPL stići na 8 ili 9% rasta.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

pa ima li netko pameten da prokomentira ovu kaotičnu atlantsku???

ima li ko pametan da prokomentira zse.
od -2 do +4 crobex i to sve u po ure.

davno sam ja čuva ovce. i one bi potrčale kad bi ih potra, ali bi onda i stale, a ne bi se zaletavale po 4 km. 😀
[/quote]

evo sad sam vidio zašto
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=ae607989-ea2b-4831-80b2-03619202077f&open=sec

Zbog novog zakona prodaju se nelikvidne i ulažu u likvidne . Ne samo ATPL.

ajde ne zajebajite ljude, close BDI fjučersa jučer na -12%, nema tu oporavka. Ja sam pola prodo, pola drzim i tjesim se da sam prepolovio gubitak.

Hmm, meni se menščini da si se zajeba…
[/quote]
a mensčini da ti se kofrčiš.
Pa naravno da nisam danas prodao tih 50% već prethodnih dana. Da sam čekao danas, bilo bi je za kupit po 850 k [lol]
[/quote]

kofrčiš ???

Šta s ti kapetan Jerković pa da bi je moga srušit do 850. Ili Vlaho…

New Report

Close