Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 4.900 | 100 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
100% ste u pravu, ali eto malo se pričamo, ma nije me uopće briga vjerujeli netko ili ne ja ionako održavam redovno kontakte putem PM sa ljudima u koje imam povjerenja a i oni vjerovatno u mene, ali eto treba štogod napisati i iznjeti svoje mišljenje pa neka svatko prosudi sam za sebe.
Čuvajte se da vas danas Ameri ne iznenade.
ovo je dobra cjena…atpl [thumbsup] ispod 900 mnogi cekaju… [yawn] isto tako su cekali kad se taljigala oko 600 ,ni kune ispod….a svi cekali ponovo na 500 [rolleyes]
Mislim da kad ameri otvore da idemo ispod 900…takav je sentiment. Ni ja više ne razmišljam o dividendi..
Na 900 bi se i Lonzo mogao uključiti u kupovinu.
Valjda mu sad ni je skupo kad je onako lijepo zaradio.
Mislim da kad ameri otvore da idemo ispod 900…takav je sentiment. Ni ja više ne razmišljam o dividendi..
Na 900 bi se i Lonzo mogao uključiti u kupovinu.
Valjda mu sad ni je skupo kad je onako lijepo zaradio.
[/quote]
trezoru sad paše što niža cijena. sam od sebe će kupovati dionice vrlo uskoro…
Mene malo čudi sve skupa jer su ugovori zadnjih dana sasvim pristojni. Većina navedenih po raznim sajtovima za panamaxe se kreću od 20-34.000 USD/day. Neka me netko ispravi ako pogrešno razmišljam.
Mene malo čudi sve skupa jer su ugovori zadnjih dana sasvim pristojni. Većina navedenih po raznim sajtovima za panamaxe se kreću od 20-34.000 USD/day. Neka me netko ispravi ako pogrešno razmišljam.
tu i je problem. ne smiješ razmišljati.
tu i je problem. ne smiješ razmišljati.
[/quote]
Vazda valja razmišljati. Premijer iziritiran (slovencima i inima) odstupio, BDI pada, globalni trend je takav kakv jest pa je slično i na zse. Što zaključiti, pa valja pričekati u kešu, bit će svega, ja palim motore na Crobi 1600 i startam, a ubacivam u petu brzinu na 1500, pa ako preživim bit ću bogat čovjek. Ljudi moji ovog adrenalina nema ni u formuli No.1. , uživajte kad vam je Bog dao. Pa ne radio se o kopanju kanala, ipak je ovo puno lakše i ugodnije, samo čovjek na zse mora biti brz na okidaču i relativno blizu ekrana u radno vrijeme zse.
vsaba @ cekamo i ostali na 200 ,samo je pitanje koliko cemo cekat [cool]