ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 11:23
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
16.905
345
49,00
49,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

kako nema kupnje,pa ja svaki dan kupim po 13 komada,već 5 dana za redom,evo,izgleda da će me pojest medvjed opet,ali ja se ne bojim,zašto?pa dionicom se trguje dobrano ispod knjigovodstvene vrijednosti,najbolje da će me sada biti strah..ja ne nalazim nikakvo uporište za strah,dapače,sretan sam što sam je ponovo jeftino kupio,i što ću dobiti dodatne dionice..koga je strah,nek bježi…

mene osobno nije strah da se cijena neće vratiti, ali šteta je kupiti poi 980 kad moš po 920 kao što se meni desilo…
[/quote]
kostolany je rekao:nekad mi špekulacija traje par dana,nekad par mjeseci,a nekad i par godina..eto vidiš,nije ni on mogao pogoditi dno,pa se ipak obogatio,..sreća,sredstva i strpljenje su glavni faktori uspješnosti na burzi,ako nemaš jedno od toga,pušiona si…

rekao bi ćiro:možda si utvaram,ali mislim da netko namjerno obara ovu dionicu,pa izgubila je 40% u dvadesetak dana,i tko zna dokle će ići,da bar znam,pa da im sjednem na naloge…veliki obaraju,zato što će sa što manjom cijenom,dobiti više gratis dionica+ cash,koji će biti na razini od cca 10%…a ništa,morat ću i sutra izgleda u shoping,taj medvjed mi je više na vrh glave se popeo…tekuća cijena je sve smiješnija i smiješnija…

Zbog toga sam i ja očekivao da će ju srušiti. Tko te pita za fundamente daleko je 31.07. i do tad su sve opcije otvorene. Ali mi je slaba korist od toga kad su mi i ove potencionalne izlaze srokali toliko da mi se više ne prodaje.
[/quote]
Tih 40% je lažno. Očigledno da je netko napumpao dionicu do 1350 i okoristio se te se sad vraća na svoje razine od prije toga kad je Lonzo rasprodavao svoje, ja sam tada izišao na 913…

bojim se ja da ni sutra neće biti neke promjene na bolje. U njboljem slučju stgnacija. Samo da još vidimo amere kako će otvorit. BDI već dugo nema veze sa ovom svinjarijom..

strpljen..spašen Time is on my side

Cijena Prodaja
948,00 10
949,00 100
950,00 199
954,98 37
954,99 281
955,00 122
956,89 2
957,00 312
Tko se nije skrio magarac je bio.

Tipičan primjer ulagača koji je zalutao na burzu, vi ćete kupovati kada vam stave velike naloge na bid, e tada se prodaje kolega a danas se kupuje, mislim da je vrjeme da nešto naučite.
[/quote]
Kolega, upozoravao sam na napumpanu cijenu od 1300 pa do 1100. Čak sam i uvaženog kolegu Alabamu pitao da nije možda požurio sa kupnjom večih količina.
O Vašem znanju i vještinama sada ne bih htjeo polemizirazi, rekao sam u citiranom tekstu što mislim. Možda ste Vi ostali u dionici i to je u redu, jer ne možemo svi zarađivati na tradeu.

SLAVONAC (malo san maka)

bojim se ja da ni sutra neće biti neke promjene na bolje. U njboljem slučju stgnacija. Samo da još vidimo amere kako će otvorit. BDI već dugo nema veze sa ovom svinjarijom..

Njih nemoj ni čekati da otvore jer im je izgleda došla u posjetu teta iz Amerike. [angry]

who dares, wins

Cijena Prodaja
948,00 10
949,00 100
950,00 199
954,98 37
954,99 281
955,00 122
956,89 2
957,00 312
Tko se nije skrio magarac je bio.

Tipičan primjer ulagača koji je zalutao na burzu, vi ćete kupovati kada vam stave velike naloge na bid, e tada se prodaje kolega a danas se kupuje, mislim da je vrjeme da nešto naučite.
[/quote]
Kolega, upozoravao sam na napumpanu cijenu od 1300 pa do 1100. Čak sam i uvaženog kolegu Alabamu pitao da nije možda požurio sa kupnjom večih količina.
O Vašem znanju i vještinama sada ne bih htjeo polemizirazi, rekao sam u citiranom tekstu što mislim. Možda ste Vi ostali u dionici i to je u redu, jer ne možemo svi zarađivati na tradeu.

[/quote]
Pitajte kolegu governara kada sam ja izašao sa svojih zadnjih 150 komada on će vam, potvrditi da je to bilo na 1140, sada ponovno kupujem, a tada su ovi veliki bili na bidu a mali na asku i to je bio razlog zašto sam bio potpuno izašao.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

koliko ćemo danas u plus sampi [yawn]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Baltic Exchange Dry Index 3375 DOWN 145
BCI Baltic Exchange Capesize Index 6104 DOWN 334
BPI Baltic Exchange Panamax Index 2969 DOWN 58
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1716 DOWN 2
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 751 UP 2

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Baltic Dry 3,375 (-8.09%)
Baltic Capesize 6,104 (-10.86%)
Baltic Panamax 2,969 (-2.94%

Pitajte kolegu governara kada sam ja izašao sa svojih zadnjih 150 komada on će vam, potvrditi da je to bilo na 1140, sada ponovno kupujem, a tada su ovi veliki bili na bidu a mali na asku i to je bio razlog zašto sam bio potpuno izašao.

Kolega ja imam pitanje druge vrste. Da li kupoprodajete za sebe ili za forum? Pa šta vas briga ko vam vjeruje a ko ne??? Ili je mozda želja postati guru [smiley]

Baltic Exchange Dry Index 3375 DOWN 145
BCI Baltic Exchange Capesize Index 6104 DOWN 334
BPI Baltic Exchange Panamax Index 2969 DOWN 58
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1716 DOWN 2
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 751 UP 2

G. over25…gdje skinete te podatke?

Mislim da kad ameri otvore da idemo ispod 900…takav je sentiment. Ni ja više ne razmišljam o dividendi..

New Report

Close