ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 10.01.2025. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
43,62
2.094
48
42,50
44,20
2,79%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

hehe muk govori više od 1000 riječi…
ajte, pa koliko vidim, jedini sam do grl…ovaj…tjemena u atlantskoj.
i ni najmanje se ne uzbuđujem zbog toga.
u nečem lošem pokušt ću vidjeti i ono dobro. sjajna prilika za odmorit oči od monitora.
treba malo bicepse, ramena i pektoralise nabacit, prebaciti stare fotografije u digitalni oblik, spremit magisterij, postavit klupčice ispod prozora, srknut koje pivce, pogledati kakav dobar film a i grehota je ne zamijetiti višemjesečni zimski trud curica…

tko radi i ne ide na godišnji odmor, mora iskoristiti – tuđi godišnji, oni koji idu na godišnji ostavljaju nas neuposlene…
ajmo dečki&cure,
nećemo se obogatiti jer nećemo kupiti jeftino, no zaradti hoćemo. malo manje, ali hoćemo!
nisam nikakav link ni inforrmaciju podastro i to mi je drago. pojma nemam što će se zbit i ne želim nagađat, jer sam ove godine i previše posijedio.
kolika je vjerojatnost da smo kupili po najvišoj cijeni atpl-r-a? nula!
dakle…
la vita è bella!

Dodjoh, vidjeh, otidjoh. Stanje uredno. Optimizam prsti na sve strane. Zivi vi meni i veseli bili.
[/quote]

a nije tech optimizam, nego jad što se ništa ne može.
najbolje sklopit svoje oke crne kao tava da ne vidimo klaonicu…

kupnje-nema!

to je najbolje što nam se može dogoditi.
nema kupnje, nema ni prodaje. nema prodaje, nema pada cijene.
pa kupnje može biti kao neki dan na ingri 1000000 komada po 5 kn.
previše se vjeruje u atlantsku da bi poingrizirala tek tako.

Vaš link

"Zlatna bilanca"

– Nagrada za najveću dobit razdoblja u 2008.- Atlantska plovidba d.d.

nije sve tako crno

I noga u guzicu je korak naprijed

kako nema kupnje,pa ja svaki dan kupim po 13 komada,već 5 dana za redom,evo,izgleda da će me pojest medvjed opet,ali ja se ne bojim,zašto?pa dionicom se trguje dobrano ispod knjigovodstvene vrijednosti,najbolje da će me sada biti strah..ja ne nalazim nikakvo uporište za strah,dapače,sretan sam što sam je ponovo jeftino kupio,i što ću dobiti dodatne dionice..koga je strah,nek bježi…

Oops!

Cijena Prodaja
948,00 10
949,00 100
950,00 199
954,98 37
954,99 281
955,00 122
956,89 2
957,00 312
Tko se nije skrio magarac je bio.

SLAVONAC (malo san maka)

Cijena Prodaja
948,00 10
949,00 100
950,00 199
954,98 37
954,99 281
955,00 122
956,89 2
957,00 312
Tko se nije skrio magarac je bio.

Tipičan primjer ulagača koji je zalutao na burzu, vi ćete kupovati kada vam stave velike naloge na bid, e tada se prodaje kolega a danas se kupuje, mislim da je vrjeme da nešto naučite.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

rekao bi ćiro:možda si utvaram,ali mislim da netko namjerno obara ovu dionicu,pa izgubila je 40% u dvadesetak dana,i tko zna dokle će ići,da bar znam,pa da im sjednem na naloge…veliki obaraju,zato što će sa što manjom cijenom,dobiti više gratis dionica+ cash,koji će biti na razini od cca 10%…a ništa,morat ću i sutra izgleda u shoping,taj medvjed mi je više na vrh glave se popeo…tekuća cijena je sve smiješnija i smiješnija…

kako nema kupnje,pa ja svaki dan kupim po 13 komada,već 5 dana za redom,evo,izgleda da će me pojest medvjed opet,ali ja se ne bojim,zašto?pa dionicom se trguje dobrano ispod knjigovodstvene vrijednosti,najbolje da će me sada biti strah..ja ne nalazim nikakvo uporište za strah,dapače,sretan sam što sam je ponovo jeftino kupio,i što ću dobiti dodatne dionice..koga je strah,nek bježi…

mene osobno nije strah da se cijena neće vratiti, ali šteta je kupiti poi 980 kad moš po 920 kao što se meni desilo…

Dali ima smisla pratiti BDI……A lito tek krenuli..Tko zna di je kraj ove rasprodaje…

rekao bi ćiro:možda si utvaram,ali mislim da netko namjerno obara ovu dionicu,pa izgubila je 40% u dvadesetak dana,i tko zna dokle će ići,da bar znam,pa da im sjednem na naloge…veliki obaraju,zato što će sa što manjom cijenom,dobiti više gratis dionica+ cash,koji će biti na razini od cca 10%…a ništa,morat ću i sutra izgleda u shoping,taj medvjed mi je više na vrh glave se popeo…tekuća cijena je sve smiješnija i smiješnija…

po toj logici sve dionice na zse su oborili kako bi jeftinije dokupili. nema tu zavjere, država nam se raspada, bankrot je pred vratima, vani nije ništa bolje trenutno, pa sukladno tomu svemu ne može niti atlantska, koliko god dobra kompanija bila, ići gore kad sve tone. ovo je sentiment i ja čekam promjenu trenda pa makar zakasnio dan-dva, ali svoje sam naučio i 2008 i početkom 2009. kažu ameri don’t fight the trend, trend is your friend.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Zbog toga sam i ja očekivao da će ju srušiti. Tko te pita za fundamente daleko je 31.07. i do tad su sve opcije otvorene. Ali mi je slaba korist od toga kad su mi i ove potencionalne izlaze srokali toliko da mi se više ne prodaje.

who dares, wins

New Report

Close