ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 09.01.2025. u 23:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
43,62
2.094
48
42,50
44,20
2,79%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

hehe muk govori više od 1000 riječi…
ajte, pa koliko vidim, jedini sam do grl…ovaj…tjemena u atlantskoj.
i ni najmanje se ne uzbuđujem zbog toga.
u nečem lošem pokušt ću vidjeti i ono dobro. sjajna prilika za odmorit oči od monitora.
treba malo bicepse, ramena i pektoralise nabacit, prebaciti stare fotografije u digitalni oblik, spremit magisterij, postavit klupčice ispod prozora, srknut koje pivce, pogledati kakav dobar film a i grehota je ne zamijetiti višemjesečni zimski trud curica…

tko radi i ne ide na godišnji odmor, mora iskoristiti – tuđi godišnji, oni koji idu na godišnji ostavljaju nas neuposlene…
ajmo dečki&cure,
nećemo se obogatiti jer nećemo kupiti jeftino, no zaradti hoćemo. malo manje, ali hoćemo!
nisam nikakav link ni inforrmaciju podastro i to mi je drago. pojma nemam što će se zbit i ne želim nagađat, jer sam ove godine i previše posijedio.
kolika je vjerojatnost da smo kupili po najvišoj cijeni atpl-r-a? nula!
dakle…
la vita è bella!

Muk kažeš!Pada mi na pamet ona galebarska fraza "pustimo neka oči govore"(na Njemački je znan izgovorit al neznan napisat [wink]).Inače ovaj Don"t worry ,be happy pristup volin pročitat na forumu,a što se tiče vjerovatnosti i izgleda,stari Mick davno je reka" Time is on my side" [thumbsup]

Upravo sam nešto polemizirao sa Brankicom na temi TA (vezano uz ostavku i TA) pa se sjetih ove teme odnosno kako je Uprava ATPL stvarno imala dobar nos za prodati dionice. Nadam se da vam je sada jasnija priča sa isplatom ostatka dividende. [lol] [lol] [lol]

Veki ,ne otkrivaj toplu vodu, na tu temu smo ovdje doktorirali i donijeli više zaključaka, da se ne ponavljamo [thumbsup]

u nečem lošem pokušt ću vidjeti i ono dobro. sjajna prilika za odmorit oči od monitora.
treba malo bicepse, ramena i pektoralise nabacit, prebaciti stare fotografije u digitalni oblik, spremit magisterij, postavit klupčice ispod prozora, srknut koje pivce, pogledati kakav dobar film a i grehota je ne zamijetiti višemjesečni zimski trud curica…

tko radi i ne ide na godišnji odmor, mora iskoristiti – tuđi godišnji, oni koji idu na godišnji ostavljaju nas neuposlene…
ajmo dečki&cure,
nećemo se obogatiti jer nećemo kupiti jeftino, no zaradti hoćemo. malo manje, ali hoćemo!
nisam nikakav link ni inforrmaciju podastro i to mi je drago. pojma nemam što će se zbit i ne želim nagađat, jer sam ove godine i previše posijedio.
dakle…
la vita è bella!

Bravo majstore. Na mom si tragu. Neki će reći da si dokoni optimista. Najviše oni koji su se opekli pušeći konstantno. [smiley]

Zadnji od sunca zlatni trak vrh Učki je okrunil, dolčići mići gusti mrak škurinun je napunil. Pala je noć na kućice...

ajmo dečki&cure,
dakle…
la vita è bella!

Dodjoh, vidjeh, otidjoh. Stanje uredno. Optimizam prsti na sve strane. Zivi vi meni i veseli bili.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

odosmo mi down potpora nula

Good artists copy. Great artists steal.

Top ask
CIJENA KOLIČINA
900,00 17
950,00 9
952,00 47
956,00 30
960,00 158
967,00 18
968,00 51
969,00 45
969,99 129
970,00 85

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

kupnje-nema!

odosmo mi down potpora nula

Kako god bilo, mislim da je danas dan za biti na bidu.

Ovo je potop…..

Evo malo potpore…

Transakcije
CIJENA KOLIČINA VRIJEME
950,00 12 10:16:55
950,00 50 10:16:52
950,00 23 10:16:26
950,00 147 10:16:26
950,00 161 10:16:26
949,99 100 10:16:26
948,88 3 10:16:26
946,00 139 10:16:26
944,98 5 10:16:26
940,00 4 10:16:26
940,00 132 10:16:26
939,94 5 10:16:26
939,90 9 10:16:26
939,00 5 10:16:26
938,00 5 10:16:26

800 komada skinuo sa aska [thumbsup]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close