ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 08.11.2024. u 14:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
334.572
6,828
47,60
49,50
3,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

impresivan promet na atpl od 6 milja ,hvala vam veliki igrači što ste nam obranili atpl [thumbsup]

Ode DSX ispod 13 zelembaća [shocked]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Baltic Exchange Dry Index 3672 DOWN 70
BCI Baltic Exchange Capesize Index 6848 DOWN 274
BPI Baltic Exchange Panamax Index 3059 UP 75
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1709 UP 6
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 750 UP 1

U BDI Panamaxi ATPL stoje bolje od ostalih već drugi dan za redom kako ih pratim.

impresivan promet na atpl od 6 milja ,hvala vam veliki igrači što ste nam obranili atpl [thumbsup]

teško će im sutra poć za rukom [cry]http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR,TBSI&d=e

Baltic Exchange Dry Index 3672 DOWN 70
BCI Baltic Exchange Capesize Index 6848 DOWN 274
BPI Baltic Exchange Panamax Index 3059 UP 75
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1709 UP 6
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 750 UP 1

U BDI Panamaxi ATPL stoje bolje od ostalih već drugi dan za redom kako ih pratim.

[/quote]

Točno, no cape određiva smjer, a i vrijeme je ljetne letargije, stoga oprez. Kupajte se i uživajte, tko može naravno.

Promet od 6 milja napravili smo mi mali sa svojim kupnjicama ti ti je 200 transakcija po 30 dionica. Veliki igrači se osjete tek na prometu preko 20 milja. Drage kolege ako želite ovaj posao raditi uspješno morate se naučiti razmišljati u velikim brojkama.

sutra smo ko guske u magli (ne radi nam zvijezda vodilja)

IMT?

…ma sutra ide korekcija dragi moji… danas je uz jasne razloge i panika napravila svoje…

Pad ATPL nije dramatičan i da nije bilo Sanaderove ostavke ATPL bi pala do ovih razina, zbog pada BDI i niske likvidnosti koja je vladala do Sanaderove ostavke. Smatram da je ovo sada čak pozitivna promjena, jer se jučer i danas probudila likvidnost, povećala se volatilnost koja je bila slaba i mislim da je ovo nova prilika za zaradu.

Pad ATPL nije dramatičan i da nije bilo Sanaderove ostavke ATPL bi pala do ovih razina, zbog pada BDI i niske likvidnosti koja je vladala do Sanaderove ostavke. Smatram da je ovo sada čak pozitivna promjena, jer se jučer i danas probudila likvidnost, povećala se volatilnost koja je bila slaba i mislim da je ovo nova prilika za zaradu.

O kakvom ti padu BDI pričaš, di ti gledaš to da i mi malo to vidimo, koliko ja vidim panamax raste svaki dan sutra će se po futuresima taj rast nastaviti, malo objektivnosti i malo podataka koji su točni nebi vam škodilo.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

ne vidim jasan razlog zašto bi atpl sutra padala,ali o.k.,ako padne,još ćemo kupovati…obarali je fondovi,panika,margini,par puta kakanader..pravo je čudo što je i na 1000 kuna,a fundamentalno je totalno podcijenjena,ali štaš,viša sila…balkaniche investigation…strah i prezir na zse…

Rekao bih da je sljedeći target 955-975, a nakon toga bi trebao prirodni odbijanac prema sredini kanala.
Nisam trenutno u ATPL

New Report

Close