ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 08.11.2024. u 16:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
334.572
6,828
47,70
49,00
3,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@ rekvijem

jučer na blumbergu bila analiza zanimljiva jedna.

Rekli kad je job data loš da burza raste – tastu financije i slični

Kad je dobar da padaju – padaju ovi kao toda i slični.

Pa sad kaj ti više paše.

No brodare, tjtransport neznam da su spomneuli [thumbsup]

dobro je, futuresi su poceli brodarski okretat, bdi nije strašno nastrado…

sve u svemu – treba kupit da bi imo šta prodat! [smiley]

@ rekvijem

jučer na blumbergu bila analiza zanimljiva jedna.

Rekli kad je job data loš da burza raste – tastu financije i slični

Kad je dobar da padaju – padaju ovi kao toda i slični.

Pa sad kaj ti više paše.

No brodare, tjtransport neznam da su spomneuli thumbsup
dobro je, futuresi su poceli brodarski okretat, bdi nije strašno nastrado…

sve u svemu – treba kupit da bi imo šta prodat! [smiley]

ekipa bitne su banke, ne futuresi, iznimno rijetko su banke u crvenom, a indeksi u zelenom i obratno. zasad su li-la. vidjet ćemo, job data bi ih mogao potopiti.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Dax pao u trenu sa -1,35 na -1,95… Izgleda ne dobro…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Dax pao u trenu sa -1,35 na -1,95… Izgleda ne dobro…

posljedica ovog Employers cut a larger-than-expected 467,000 jobs in June, driving the unemployment rate up to a 26-year high of 9.5 percent, suggesting that the economy’s road to recovery will be a bumpy one. Economists had expected 363,000 job cuts last months.

Da vidimo sad granicu 1040 kako će se ponašati. I jučer i danas je formirana na obostrano zadovoljstvo bida i aska. Mislim da će krenuti u 15:30 malo jača likvidnost. Unutra sam ali držim prst na okidaču ako poklekne obrana, nažalost.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Potop u amera……………………..

ajmo sad uništite ju jer mi imamo sve capesize brodove uz floti i niti jedan panamax [yawn] za 7 minuta izlazi job data koji bi mogao biti loš. da vidimo da li uopće više pratimo indijance ili smo sad na Drivo kolosjeku samostalni…

Zar nije rečeno neki dan da nemamo capesize neg panamaxe i ostale manje?!?

"nemamo capsize
"samo" panamaxi, handymaxi, heavy lifteri i coasteri "

By Sarah Turner, MarketWatch
LONDON (MarketWatch) — European shares fell on Thursday as traders sold automakers and miners following data showing a worse-than-forecast contraction in U.S. jobs and a decision by the European Central Bank to keep interest rates at its lowest-ever levels.

Potop u amera……………………..

Di vidiš, kaj su krenuli ranije? [shocked]

Potop u amera……………………..

Di vidiš, kaj su krenuli ranije? [shocked]
[/quote]

http://finance.yahoo.com/indices?e=futures
Dosta ti je ovo da vidiš.

who dares, wins

ajmo sad uništite ju jer mi imamo sve capesize brodove uz floti i niti jedan panamax [yawn] za 7 minuta izlazi job data koji bi mogao biti loš. da vidimo da li uopće više pratimo indijance ili smo sad na Drivo kolosjeku samostalni…

Zar nije rečeno neki dan da nemamo capesize neg panamaxe i ostale manje?!?

"nemamo capsize
"samo" panamaxi, handymaxi, heavy lifteri i coasteri "
[/quote]

nažalost neki su zbog šokova jučer ostali i bez smisla za sarkazam i ironiju [huh]

Sad reče na radiju da će nakon ovih specijalista prave promjene uslijediti koji mjesec za tim.
Promjene se odnose na dosadašnji način blokada.

who dares, wins

New Report

Close