ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 09.11.2024. u 02:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
334.572
6,828
47,70
49,00
3,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

1084,00 idemo u pozitivnu blokadu. ajmoooooooo.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Kako se brzo oporavila, dok ja gledam di da uđem ona već na 1080 a i HT….Ovo je danas za pamtiti..

FANTASTICNA LIKVIDINOST,kako to ,a svi su na godisnjem ??zanimljivo…..10 milja na atplu….

neke uopće nisu reagirale na pad. pogledajte ATGR [shocked]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

s obzirom na danasnji promet na ATPL, imam razloga biti optimist i smatrati da je ekipa sada fino iskoristila priliku/paniku i nakrcala se, sto bi reklo da se itekako vjeruje u ovu dionicu

Na putu prema gore

s obzirom na danasnji promet na ATPL, imam razloga biti optimist i smatrati da je ekipa sada fino iskoristila priliku/paniku i nakrcala se, sto bi reklo da se itekako vjeruje u ovu dionicu

bit ce jos prilika ne brini….tek je pocelo [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Idealan danasnji dan za dokup!

More you buy- more you can sell.

ono bitnije za nas trenutno se ljepo zeleni…….. http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR,TBSI&d=e

neke uopće nisu reagirale na pad. pogledajte ATGR [shocked]

Što se tiče likvidnosti, želim prokomentirati samo jednu ključnu osobinu, a to je da je likvidnost u slučaju hrvatskog tržišta kapitala posljedica, a ne uzrok. Ljudi su me često pitali: ‘Pa kako će cijene ići gore kad nema likvidnosti koja će ih podići?’. Moj odgovor je uvijek bio da će se likvidnost pojaviti čim se prilika ukaže.

Vezano uz to:

– Jedna od ključnih osobina likvidnosti je da je nema kad je potrebna, a ima je kad nije potrebna

– Još jedna osobina je: likvidnost je vrlo dinamična, dolazi i odlazi u trenutku, u velikim razmjerima

– I naposljetku: likvidnost za hrvatsko tržište kapitala je bila ključna kad je nije bilo u trenutku prisilnih i maniputalitivnih izlazaka iz hrvatskih dionica.

Zato likvidnost nije bila faktor u dosadašnjem porastu, niti će biti u idućem razdoblju. Ona je posljedica.
To je razmišljanje od Bakića.

who dares, wins

To je bilo za onaj post iznad tebe od @vsabe.

who dares, wins

To je bilo za onaj post iznad tebe od @vsabe.

hvala lipa za lekciju o likvidnosti…

FANTASTICNA LIKVIDINOST,kako to ,a svi su na godisnjem ??zanimljivo…..10 milja na atplu….

mujo: haso, bil ti pojo govno za milijun maraka?
haso: bi, što ne bi. daj!
haso: progut! aj daj milijun maraka.
mujo: etoti.
haso: a bil ti mujo moje govno pojo za milijun maraka?
mujo: bi. aj seri!
mujo: progut! slurp! daj pare.
haso: a jesgaiti… eto ti milijun.

poučak: nitko ništa nije zaradio, obojica ručali a ništa nisu platili.

nego, sad stvarno: danas je raj za trejdanje bio. jedni drugima prodavali i nabili promet. to je.

New Report

Close