Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 14.455 | 295 | 47,90 | 49,00 | 0,00% |
Baltic Exchange Dry Index 3742 DOWN 15
BCI Baltic Exchange Capesize Index 7122 DOWN 119
BPI Baltic Exchange Panamax Index 2984 UP 80
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1703 UP 2
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 749 DOWN 5
isuse otišao sam na ručak sat vremena, što se ovo desilo [cry] [cry]
Više ne pratimo bdi, sad pratimo Ivu
Mislim svašta….
Sad bi se stvarno trebalo zapitati jel je odlazak kanadera dobra ili loša stvar za ovu državu. A još bitnije koji klinac odlazak kanadera ima veze s ATPL…
Alabama, mozes li sad baciti koju na foru kak se zaradjuje?
Da, kupuj sve na blokadi. Popravićemo se. Bilo koju likvidušu…..
Baltic Exchange Dry Index 3742 DOWN 15
BCI Baltic Exchange Capesize Index 7122 DOWN 119
BPI Baltic Exchange Panamax Index 2984 UP 80
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1703 UP 2
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 749 DOWN 5
Panamax UP 80 . ATPL je najbolja,
čini mi se da su atpl, ht i koei jedini imali potporu. što će biti sutra kad otpuste sve one pesimistične zvijeri iz raznoraznih novina da pišu katastrofično?
ništa nisam prodao, ostao u atpl i ledu. ljudi svima vam želim da što prije anulirate ovaj današnji šok minus, svima puno sreće i ostanite prisebni!
eto prilike za ukrcaj! nevjerovatna situacija koju će pametni (i oni u kešu) iskoristiti…preplašeno krdo bez pameti…pa političke igre u hrvata traju odkad je i države bdi up! gleda se sve živo i rasprodaja jer ode premijer…polupismeni novinari kvazi analitičari ruše dionice rekla kazala informacije ode ivo i šta sada kao da nema sutra!!!
eto prilike za ukrcaj! nevjerovatna situacija koju će pametni (i oni u kešu) iskoristiti…preplašeno krdo bez pameti…pa političke igre u hrvata traju odkad je i države bdi up! gleda se sve živo i rasprodaja jer ode premijer…polupismeni novinari kvazi analitičari ruše dionice rekla kazala informacije ode ivo i šta sada kao da nema sutra!!!
evo ti stotka … ja jedva dočekao da opet kupujem po diskontu, a i dionice su najbolji način da se izbjegne moguća devalvacija kune, pogotovo Atlantska [thumbsup]