Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 22.540 | 460 | 47,70 | 49,10 | 0,00% |
Cijenjene kolege, vaša želja će biti ispunjena. Nema više velikih naloga (nadam se da ćete imati koristi od toga) Sretno……
Normalno da od toga neće biti koristi, kao što nije bilo ni kada se taj nalog povremeno pojavljivao pa nestajao sa bida.
potpisujem
[/quote]
Cijenjene kolege, vaša želja će biti ispunjena. Nema više velikih naloga (nadam se da ćete imati koristi od toga) Sretno……
[/quote]
he he kolega Alabama, nadam se da ne mislite kako utječete na tržište, to nikako ne bi bilo dobro. mislim.. za vas.. [cool]
potpisujem
[/quote]
[/quote]
he he kolega Alabama, nadam se da ne mislite kako utječete na tržište, to nikako ne bi bilo dobro. mislim.. za vas.. [cool]
[/quote]
Apsolutno si u pravu, gubi. Moja malenkost ne utiče na cijenu ATPL-a.
Normalno da od toga neće biti koristi, kao što nije bilo ni kada se taj nalog povremeno pojavljivao pa nestajao sa bida.
[/quote]
…….da bi skidao sa aska
…….da bi skidao sa aska
Nekako baš sumnjam u to, ali svatko od nas ima drugačiju ulagačku filozofiju i strategiju, pa eto.
Ne bih više o tome.
Opčenito uspoređujući ATPL u ovoj godini sa strani brodarima ATPL je debelo u plusu. Trenutno je recimo prema DSX oko +60%, EXM +79%, a prema DRYS-u +114%. zanimljivo je da se i u zadnjih godinu, dvije i tri isto tako trguje na cijenama većim uspoređujući sa brodarima izlistanim u US.
http://i43.tinypic.com/i6mcfp.jpg
[/quote]
većina brodara na nasdaqu je imala dokapitalizaciju da bi pokrili dugove. ovakve analize u postocima cijene prije i sada su stoga potpuno besmislene
Evo malo pravih naloga, pa sad skidaj s aska.
Top ask
CIJENA KOLIČINA
1.115,00 800
1.119,99 25
1.120,00 42
1.125,00 13
1.127,00 10
1.127,97 5
1.128,00 65
1.130,00 9
1.133,99 100
1.134,00 1
…….da bi skidao sa aska
evo sad se čovjek inati na asku samo da pokaže da može djelovati na smjer cijene jer zna da OIF nemaju novaca, a OMF se klone brodara pa ga nitko neće otkinuti. divno. neki bi to nazvali egoizmom jer se u poslovanju firme od jučer ništa nije promjenilo. ipak je izgleda novac, moć i pokazivanje bitnije od moralne obveze. ajd živjeli vi svi meni sto godina, proći će i ova kriza i sav ovaj kaos uz nju. pozdrav svima.
evo sad se čovjek inati na asku samo da pokaže da može djelovati na smjer cijene jer zna da OIF nemaju novaca, a OMF se klone brodara pa ga nitko neće otkinuti. divno. neki bi to nazvali egoizmom jer se u poslovanju firme od jučer ništa nije promjenilo. ipak je izgleda novac, moć i pokazivanje bitnije od moralne obveze. ajd živjeli vi svi meni sto godina, proći će i ova kriza i sav ovaj kaos uz nju. pozdrav svima.
[/quote]
Kolega, nije korektno od vas da postate ono što sam vam pisao na P.M. Ljubazno sam vam tamo odgovorio na vaš upit. A sami ste "potpisali" da maknem velike naloge sa bida. Pa šta više hoćete?
Ajmo malo oladit, nema smisla. Naravno da se kratkoročno MOŽE utjecati na cijenu čak i ATPL-R-A s milju kuna, kada su prometi tako niski. Alabama, volimo te svi [kiss]
alabama sta ti si kao stavio onaj nalog od 800 komada na atpl
Kolega, nije korektno od vas da postate ono što sam vam pisao na P.M. Ljubazno sam vam tamo odgovorio na vaš upit. A sami ste "potpisali" da maknem velike naloge sa bida. Pa šta više hoćete?
kolega, a korektno je od Vas što se ovako igrate i dokazujete svoju moć. samo zapamtite da većina malih investitora u RH ne čita ovaj forum niti posjećuje poslovni.hr., a s njima se upravo igrate radi svojeg osobnog razloga. neka Vas.