Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Nešto smo danas tihi i na burzi i na forumu. Malo sam ipak dokupio ATPL i JDPL, ipak sam nešto jučer prodao po boljim cijenama. BOLJE TREJDATI NEGO UMRIJETI OD DOSADE!!!
glikos1 | privatna poruka | Korisnik je na vašoj listi prijatelja | profil | blog
korisnik od: 30.05.2009.
Nešto smo danas tihi i na burzi i na forumu. Malo sam ipak dokupio ATPL i JDPL, ipak sam nešto jučer prodao po boljim cijenama. BOLJE TREJDATI NEGO UMRIJETI OD DOSADE!!!
Nemam municije, a puco bi, idem po kredit 🙂
@Laki34
Polako kolega. Kredit ne uzimaj ni u ludilu. Moj skromni savjet. [thumbsup]
Je, imaš pravo, šalio sam se, u dionice samo "višak" love, to mi je ideja pratilja od početka.
Samo žalim što nemam sad poneki višak, mislim da je ATPL-R-A po ovim cijenama na rok do 12 mjeseci dobro ulaganje. Kada mislim dobro ulaganje, tu sam realan, sve za od 12-15% u godini ja zadovoljan.
Neznam čemu ovo, strpite se , zašto morate prodati, to je nelikvidni period trgovanja, ne znači da se nešto loše dešava…Dapače…Vridi i za LKPC i DLKV i JDPL osim INGRE….
opet neko 1000 kupuje!
Mislim da smo to komentirali juče, ovo je brana, bar je jučer tome služila ali na 1124 a danas niže…
opet neko 1000 kupuje!
opalit će on po asku ko jućer sa 800 kom….
opalit će on po asku ko jućer sa 800 kom….
[/quote]
vidim da mnogi ne prate ovaj forum, ali pišu po njemu. uglavnom da ne čitam, ne bih znao tko postavlja taj nalog, a shodno tome i odlučio da se postavljam ispred ili iza njega. samo pitanje je da li znani nam vlasnik tog naloga ima strategiju sell, buy ili hold. [smiley]