ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 13:36
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nešto smo danas tihi i na burzi i na forumu. Malo sam ipak dokupio ATPL i JDPL, ipak sam nešto jučer prodao po boljim cijenama. BOLJE TREJDATI NEGO UMRIJETI OD DOSADE!!!

glikos1 | privatna poruka | Korisnik je na vašoj listi prijatelja | profil | blog
korisnik od: 30.05.2009.

Nešto smo danas tihi i na burzi i na forumu. Malo sam ipak dokupio ATPL i JDPL, ipak sam nešto jučer prodao po boljim cijenama. BOLJE TREJDATI NEGO UMRIJETI OD DOSADE!!!

Nemam municije, a puco bi, idem po kredit 🙂

...

@Laki34
Polako kolega. Kredit ne uzimaj ni u ludilu. Moj skromni savjet. [thumbsup]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

@Laki34

Pošteno! 100 od mene.

SLAVONAC (malo san maka)

@Laki34

Je, imaš pravo, šalio sam se, u dionice samo "višak" love, to mi je ideja pratilja od početka.
Samo žalim što nemam sad poneki višak, mislim da je ATPL-R-A po ovim cijenama na rok do 12 mjeseci dobro ulaganje. Kada mislim dobro ulaganje, tu sam realan, sve za od 12-15% u godini ja zadovoljan.

...

Neznam čemu ovo, strpite se , zašto morate prodati, to je nelikvidni period trgovanja, ne znači da se nešto loše dešava…Dapače…Vridi i za LKPC i DLKV i JDPL osim INGRE….

opet neko 1000 kupuje!

opet neko 1000 kupuje!

Mislim da smo to komentirali juče, ovo je brana, bar je jučer tome služila ali na 1124 a danas niže…

opet neko 1000 kupuje!

opalit će on po asku ko jućer sa 800 kom….

opet neko 1000 kupuje!

opalit će on po asku ko jućer sa 800 kom….
[/quote]

vidim da mnogi ne prate ovaj forum, ali pišu po njemu. uglavnom da ne čitam, ne bih znao tko postavlja taj nalog, a shodno tome i odlučio da se postavljam ispred ili iza njega. samo pitanje je da li znani nam vlasnik tog naloga ima strategiju sell, buy ili hold. [smiley]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

@Laki34

Tako je, malo jaci brokeri su vec usli u dilove sa bankama i nude margine klijentima sa nevelikom količinom kapitala (200k-500k) , opet stari scenario ali ovaj put ce biti ubrzani film. [cool]

Netko bome dobro trese stablo da pokupi zrele šljive. Dobro mu je došla ova vijest sa lošim BDP-om.
Još da BDP ima veze sa atlantskom …

New Report

Close