Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Rising oil, commodity prices pull stocks higher
Gains in commodities lift energy, industrial shares;
Moj komentar u vezi dividende: za dioničare bi najbolje bilo da je trezor ove dionice poništio.
Na stranu pohlepa ali to bi smanjilo broj dionica, popravilo multiple… ovako će se samo još više dionica naći na asku (velik free float je prokleta stvar)
Ipak, bolje i ovakva isplata nego isplata u cashu..dionice sa jakom cash pozicijom jedine imaju smisla u ovim vremenima…
dividenda u obliku odluke: trezor sam od sebe otkupljuje dionice po određenoj tarifi i ne dijeli ih, nego ih poništava.
hm… da, ovo je dobro. sličnu ideju ima i ht…
reci nam kako da i mi vrhunski reagiramo ?
Nemam pojma, ova vaša rečenica bi rekla da ću ja vrhunski reagirati, neznam baš da će biti tako , ja samo razmišljam na glas.
Moji postovi, za razliku od mnogih, imaju prvenstveno želju da ljudi pogledaju i drugu stranu, jer nije mi jasno da tu je 100 ljudi i svi trube isto ili 50:50, pa niš nije crno bijelo u životu.
Bar se nadam inače živim u zabludi [lol] [thumbsup]
danas ide izvješće? malo je ne-tako-dobro.
malo će se i danas dokupiti po nešto nižoj cijeni…
Na koje izvješće misliš? O nezaposlenosti u USA ili sam nešto propustio?
[/quote]
Nezaposlenost ide u četvrtak, petak je amerima neradan. Danas ide o proizvodnji, isto dosta bitno. Al ne za nas ovdje. Otvaranje ZSE kao da gledam buvljak u predgrađu Kragujevca, i tamo je veći promet 🙂
Hvala, Laki. I mene čudi ovakvo slabo otvaranje, no dug je dan……
ja se samo sjećaam
a sjećanje mi kaže da došlo do pucanja na velikim prometeima nakon razdoblja nelkvidnosti
[/quote]
Valjda misli na 2Q, a po starom dobrom običaju svijetlo dana na zse ugledati će 14.kolovoza, što je i zakonska obveza za konsolidirano izvješće Grupe. Vjerujem da će minus biti nešto manji od 1Q.
netko trkelja po bidu……..u skladu sa mojim ocjenama (1) [angry]