ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 07:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

i tko je pobjedio, pesimisti ili optimisti? [lol]

@kolega branac,

al se vi sjećate kolke su količine kupovane od 500 do 1000, tam su ti "pajdaši" aka fondovi i ini.

I sumnjam da će se dići cijena zato, već će biti po jednom od scenarija, poslije dana za dividendu, ti isti pajdaši će stisnuti kupnju, i dopeljati je na niže grane, onak ni vi ni ja ni itko tu na forumu nemre je dići, jer ovi imaju iljade dionica, i onda će skupljati, dok se ne ispalte "dodatne " dionice i dići će opet lojtru u zrak, možda prije možda kasnije, to neznam, al za prvi dio scenarija – da hoću zavezat kakvu lovu tak bi to napravi.

Jer briga nekog menagera u fondu jel plaća po 900 ili 1150, što skuplje to bolje, o onak ima crni fond – svoj vlastiti s kojim živi, ovaj s kojim radi koga briga za te bedake.

Kapt. Jerković ispada u ovom scenariju spasitelj jer je podjelio skupe dionice i kupovat će "jeftinije ili isto skupe" stabilizirat dionicu itd. Sve je to istina,

@kolega branac,

al se vi sjećate kolke su količine kupovane od 500 do 1000, tam su ti "pajdaši" aka fondovi i ini.

I sumnjam da će se dići cijena zato, već će biti po jednom od scenarija, poslije dana za dividendu, ti isti pajdaši će stisnuti kupnju, i dopeljati je na niže grane, onak ni vi ni ja ni itko tu na forumu nemre je dići, jer ovi imaju iljade dionica, i onda će skupljati, dok se ne ispalte "dodatne " dionice i dići će opet lojtru u zrak, možda prije možda kasnije, to neznam, al za prvi dio scenarija – da hoću zavezat kakvu lovu tak bi to napravi.

Jer briga nekog menagera u fondu jel plaća po 900 ili 1150, što skuplje to bolje, o onak ima crni fond – svoj vlastiti s kojim živi, ovaj s kojim radi koga briga za te bedake.

Kapt. Jerković ispada u ovom scenariju spasitelj jer je podjelio skupe dionice i kupovat će "jeftinije ili isto skupe" stabilizirat dionicu itd. Sve je to istina, naše je da u kratkom periodu 2 puta vrhunski reagiramo i poberemo 50%.

reci nam kako da i mi vrhunski reagiramo ?

Neriješeno 🙂 2:2

...

i tko je pobjedio, pesimisti ili optimisti? [lol]

Pa recimo da je neriješeno. A pobijediti će "realisti"……ako se ne varam, mislim da je od dana "D" porasla stotinjak kn. (ili sam to sanjao [shocked])……bem ti godine……..

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Neriješeno 🙂 2:2

dakle produžetci do 28.7. i eventualno na penale krajem 9.mjeseca. a ako propadne sve na poklape [lol]

Jel u ovu cijenu ugrađena dividenda, tj dali padamo nakon div..8.3 %

Zašto se "zamaraš" sa dividendom? I na HT-u si se zamarao i pobjegao odmah nakon dividende, tvrdeći da će pasti ispod 200. A znaš šta sam tamo pisao. Izvrti moje postove ovdje na ATPL-u. nakon objave o dividendi. Vidjećeš da se dešava upravo ono što sam i pisao. I na kraju……ne boj se i mirno spavaj, ima pojedinaca ovdje koji se brinu za cijenu ATPL. Opusti se [thumbsup]
[/quote]
Pa kad već me vučeš za jezik, izišao sam iz HT-a sa 1380 kom na 221 kn i dokupio ATPL 250 kom..
U dvije transakcije u dva dana na ATPL sam zaradio 70000 kn tako da me nazvao broker iz Abacusa i pohvalio te mi skinuo proviziju na 0.4 …Toliko o HT-u čiji sam zaposlenik…
[/quote]

daj nam molim te reci, ako tako radiš, koliko si najviše izgubio u dva dana? jer sigurno i toga ima. a brokeri se i tada jednako vesele [proud]
[/quote]
Pa kad već pitaš, moja najveća i jedina pušiona je JDBA, kupio po 19000 a vidi sad kolika je…Bio dokap u kojem smo mi mali izvarani tako da je to još na sudu..Zasad gubitak oko 200.000 kunića…

Opet rušenje ATPL a BDI tek počinje novi ciklus rasta.

ATPL-R-A 1.113,00 1.150,00 1.125,00 -0.57 % down 3.045 3.466.138,22

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Opet rušenje ATPL a BDI tek počinje novi ciklus rasta.

ATPL-R-A 1.113,00 1.150,00 1.125,00 -0.57 % down 3.045 3.466.138,22

Gdje vidiš rušenje? Meni je 0.75 u plusu…..zadnja 1140. Odoh spavati……pozdrav cijenjenim kolegama [thumbsup]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Opet varka, ameri krenulu crveno, ATPL pala a ameri se ponovo zelene…

a i brodari se zelene http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR,TBSI&d=e

ljudi dajte malo pročitajte kaj drobite, nekadašnji vrli komentatori i analitičari sa Bussines.hr preselili ovdje.

ljudi dajte malo pročitajte kaj drobite, nekadašnji vrli komentatori i analitičari sa Bussines.hr preselili ovdje.

"ti" koji po tebi drobe bas (ti) ce bit ili du bili kupci kojima ces ti ili netko drugi prodavat ili ond njih kupovati…..zato ne podcjenjuj nikoga ama bas nikoga ovdje….. [yawn]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close