Koja koma brale! Šta da se radi? Pa neće valjda ovako cijelo ljeto?
Dođe mi d prodam one što su mi u pozitivi i da se ne mučim s tim. do 15.08.
svi nešto čekaju, idjet ćeš kada krene stampedo, il gori il doli..
ovo je mala stanka da se uzme zrak i konsolidiraju redovi
[/quote]
Brbljate bez veze…čemu?
[/quote]
Brbljate bez veze…čemu?
[/quote]
zato što nam je dosadno i zato što se ova tema zove KOMENTARI, s naglaskom na KOMENTARE.
za one koji ne prate jučer je navios maritime naručio 4 cape broda…
usred krize, kad niko nema cohones, 350$ miljona bubnuti u brodove je velika stvar…
pretpostavka je da očekuju jako tržište i znaju što rade…
burza je to popratila rastom od preko 13%…
isti analitičari koji prognoziraju slabo brodarsko tržište su predvidjeli i drys na 180$ 2007e…
sad neka svako zaključuje sam ko tu koga kako i zašto!? [smiley]
Evo danas bi DRYs trebao malo potegnuti up!
June 24 (Bloomberg) — European stocks advanced, with the Dow Jones Stoxx 600 Index rebounding from its biggest two-day drop since April, as raw-material producers climbed with commodities and Oracle Corp.’s earnings lifted technology companies. Asian shares and U.S. futures increased.
Rio Tinto Group, the world’s third-largest mining company, rallied 4.1 percent as copper, lead and nickel gained in London. SAP AG, the world’s biggest maker of business-management software, added 1.6 percent on Oracle’s results. Oracle, the second-largest software maker, increased 1.9 percent in Germany.
U Americi trkeljaju stalno o tehničkoj analizi S&P-a. Kao ako se zadrži neko vrijeme ispod 899 bodova, onda ode na 800. Ja vam ne mogu opisati koliko ne vjerujem u te analize. Svi pametni s povijesnim podacima, a budućnost još nitko nije tri puta zaredom pogodio 🙂
Europa se lijepo zazelenila. Nadam se da će FED u svojoj objavi s dvodnevnog sastanka vratiti malo poljuljani optimizam. I tako, malo pomalo, ATPL će doći na razine 2xxx,01 Kn.
Pozdrav. [bye]
pretty bad
http://www.exchange.imarex.com/bdi-futures-closing-prices/category1048.html
prouči malo stanja bida i aska!
dnevni futuresi me ne pale previše, a i to su ionako sve nagađanja, najčešće kriva!