ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

danas se u 10:00 na asku skupio, ipak, manji broj naivaca. Pa ljudi, dionica ATPL je u odnosu na petak vrijednija za 8,3%., Navlakač na 1070 još vreba al čimi mi se da neće dugo.

na koliko je blokada?

Na 1006,84 ali ne nadaj se blokadi

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

na koliko je blokada?

[/quote]

a makao si nalog od 200 kom na 1040 nakon što je krenilo up?:)
bojiš se da te poklope pa nisi išo sa miljom ili? 😀

danas se u 10:00 na asku skupio, ipak, manji broj naivaca. Pa ljudi, dionica ATPL je u odnosu na petak vrijednija za 8,3%., Navlakač na 1070 još vreba al čimi mi se da neće dugo.

Jednako je vrijedna, tj. vjerojatno malo manje, ako voze s gubitkom.

Koliko je meni jasno nije se ništa promjenilo u kompaniji, nemaju više love, ne izdaju nove dionice, bdi im pada, sentiment vani barem brodara je – 10%.

Jel može onda pojašnjnje po čemu to vrijede 8,3% više, mislim osim kaj dijele dionice. A kaj poslije, jel bu vrijednija kompanija 8,3% manje, tu ionak svi kupujemo dionice, a ne kompanije, tak da je svejedno zar ne?

PODJELA DOBITI
Atlantska plovidba: Na svakih 12 dionica jedna kao dodatna dividenda

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/atlantska-plovidba-na-svakih-12-dionica-jedna-kao-dodatna-dividenda,48973.html

na koliko je blokada?

[/quote]
vidim da….al ima jos cjeli dan….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

evidentan je pokušaj spašavanja, udara se malim količinama po asku da se obustavi ponor

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

ajde sitni špekulanti iš iš…

pa vi ne bi razumjeli ni da vam 50% ubera na dionice poklone da je to dobro, a ne loše! [lol]

I ovoga danas još se ništa ne da zaključiti.
Slab promet.
U glavnom lova je spremna.

who dares, wins

evidentan je pokušaj spašavanja, udara se malim količinama po asku da se obustavi ponor

Pa za sada izgleda da funkcionira. [undecid]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Jesam li ja to dobro shvatila da če isplata biti 60 dana nakon izmjene stata koji če biti donešen na glavnoj skupštini 04.08…znači li to da čemo dionice dobiti cca 04.10. 2009?

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Europske burze iz minusa ipak okrenule u zeleni teritorij
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=3fc21c88-6b66-461d-8643-02c4cb120b5a

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

New Report

Close