Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,37 | 2.985 | 63 | 47,20 | 48,20 | 1,06% |
koja je ovo navlakuša od alabame
ko se to igra sa miljom kuna pa onda javno iznosi kako do zarade.
ej???
evo ameri u plusu kao i brodari iz crvenog u plus drys plus 1%
Proizvodnja firmi u regiji Philadelphia dosegnula najbolje uvjete poslovanja od rujna 2008.,po izvješću Federalnog Reserve Bank of Philadelphia prijavljenog u četvrtak. The Philly Fed index poboljšao se do – 2.2 u lipnju od – 22.6 u svibnju. Ekonomisti su očekivali puno manje poboljšanje na negativnih 15. Indeks je i dalje negativan, što pokazuje da je više tvrtki, vide da se poslovno pogoršanje nego poboljšanje. Nove narudžbe i pošiljke Indeks poboljšalo se dramatično, više od 21 bodova. Zaposlenosti indeks ostao je daleko ispod nule.
Proizvodnja firmi u regiji Philadelphia dosegnula najbolje uvjete poslovanja od rujna 2008.,po izvješću Federalnog Reserve Bank of Philadelphia prijavljenog u četvrtak. The Philly Fed index poboljšao se do – 2.2 u lipnju od – 22.6 u svibnju. Ekonomisti su očekivali puno manje poboljšanje na negativnih 15. Indeks je i dalje negativan, što pokazuje da je više tvrtki, vide da se poslovno pogoršanje nego poboljšanje. Nove narudžbe i pošiljke Indeks poboljšalo se dramatično, više od 21 bodova. Zaposlenosti indeks ostao je daleko ispod nule.
Kao prvo kolega kakve veze vas post ima sa ATPL?
Kao drugo je Philadelphia je regija Pensilvanije, jedne od pedeset i kusur saveznih drzava.
Da li ste čuli priču o fraktalima i leptiru koji mahne krilima što na kraju izazove lavinu u Alpama. Negdje sve počinje , pa i malim koracima , što reče Kostolany – stidljivo.
jomiii
prijatelju, u ovoj igri ja ne mogu izgubiti, ali hebi ga opet kažem treba znati, a boga mi i imati muda
i još nešto, treba naučiti zarađivati u oba smjera, kad to postignete onda vam je u životu sve jedno, samo treba PRATITI i imati vremena.
kakva milina…
brodari se vani vrlo moguće ovih dana bottomiraju, a…
startna pozicija atpl 1100 + potencijalna dividenda!
Imam jedno pitanje, ali molim samo ozbilno da mi odgovarate.. Nisam znala di bi postavila ovo pitanje, a vas tu nekako najbolje poznajem.. 🙂
Već sam par godina u ovome i naravno da je bilo dobrih i manje dobrih poteza. Ide mi na živce što ove dionice uopće ne pokazuju normalne odnose vrijednosti-cijena, a što se tehničke tiče nisam neki pobornik.
E, sad sam se ja sjetila nečega s faxa; opcije, futursi, swapovi, hedgiranje i sl. Pa me zanima ima li kod nas bilo koji način za male investitore da se na neki način zaštite od rizika, primjerice pravo prodaje ili kupnje.. Probala sam googlat, ali ništa nisam našla. Ako ima netko ko zna nešto o tome, volila bi da me malo uputite…
kakva milina…
Evo i mene od jučer u NM a od danas još u ATPL. Mislim, ako to uopće koga zanima! [lol]
kakva milina…
Evo i mene od jučer u NM a od danas još u ATPL. Mislim, ako to uopće koga zanima! [lol]
[/quote]
možda bi se i prevario miško, ali zanima. i to vrlo…