ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:39
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,37
2.985
63
47,20
48,20
1,06%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ovog već dugo nije bilo da BDI ide svaki dan sve više i više gore a mi u – [sad]

danas je specifična situacija BDI (ukupan) je išao gore, ali Panamaxi su išli dole.
[/quote]
Nagovjescuje korekciju,mozda pad par dana.

ovog već dugo nije bilo da BDI ide svaki dan sve više i više gore a mi u – [sad]

danas je specifična situacija BDI (ukupan) je išao gore, ali Panamaxi su išli dole.
[/quote]
Nagovjescuje korekciju,mozda pad par dana.
[/quote]
Korekcija je dobro došla nakon ovakvog uzleta ovaj tjedan. Ovaj, jel to znači da se korigiramo u zeleno?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Zoki očito si kratko u brodarima. Teško je naći šta nije viđeno. Usput ako BPI ide u minus kako očekuješ da će ATPL u plus??? [sad]

idemo lagano gore, skočili su nalozi kupnje , a broj naloga na prodaji se smanjo. dobar znak, možda završimo dan na pozitivnoj nuli.

I noga u guzicu je korak naprijed

Kaj vama nije jasno je irelevantan dnevni bdi, već samo činjenica da se zauzimaju pozicije za par godina unaprijed. Višenje po BDI-u svaki dan fakat nema smisla ljudi moji. Tko zna da dionica vrijedi, sigurno je neće trejdati na konto bdi-ja. i obratno

Kaj vama nije jasno je irelevantan dnevni bdi, već samo činjenica da se zauzimaju pozicije za par godina unaprijed. Višenje po BDI-u svaki dan fakat nema smisla ljudi moji. Tko zna da dionica vrijedi, sigurno je neće trejdati na konto bdi-ja. i obratno

Ni na Wall Streetu nema dva brokera koji misle isto.

Kako je sad prpa opaliti po bidu, kad se ne zna hoće li gore ili dolje…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

i danas se moglo zaraditi 40-50 kunića po dionici, kao i svaki dan, samo treba znati

hm, pa mislim da se danas sasvim fino okrenulo…

znam po tome kolko sam se svađo s ekranom! [lol]

cijeli dan se mrcvari s prometom ali budemo mi opet oko 6 mil

i danas se moglo zaraditi 40-50 kunića po dionici, kao i svaki dan, samo treba znati

Naravno……pa i pokazao sam kako. Ja zadovoljan. Sutra je novi dan….shema ista [thumbsup]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Naravno……pa i pokazao sam kako. Ja zadovoljan. Sutra je novi dan….shema ista [thumbsup]
[/quote]
Samo pripazi da tih kunica sto zaradis danima,da ti ne odlete u pola sata,ili da ostanes kratki rukava.

New Report

Close