Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,37 | 2.985 | 63 | 47,20 | 48,20 | 1,06% |
danas je specifična situacija BDI (ukupan) je išao gore, ali Panamaxi su išli dole.
[/quote]
Nagovjescuje korekciju,mozda pad par dana.
[/quote]
Korekcija je dobro došla nakon ovakvog uzleta ovaj tjedan. Ovaj, jel to znači da se korigiramo u zeleno?
ovog već dugo nije bilo da BDI ide svaki dan sve više i više gore a mi u – [sad]
Zoki očito si kratko u brodarima. Teško je naći šta nije viđeno. Usput ako BPI ide u minus kako očekuješ da će ATPL u plus??? [sad]
idemo lagano gore, skočili su nalozi kupnje , a broj naloga na prodaji se smanjo. dobar znak, možda završimo dan na pozitivnoj nuli.
Kaj vama nije jasno je irelevantan dnevni bdi, već samo činjenica da se zauzimaju pozicije za par godina unaprijed. Višenje po BDI-u svaki dan fakat nema smisla ljudi moji. Tko zna da dionica vrijedi, sigurno je neće trejdati na konto bdi-ja. i obratno
Kaj vama nije jasno je irelevantan dnevni bdi, već samo činjenica da se zauzimaju pozicije za par godina unaprijed. Višenje po BDI-u svaki dan fakat nema smisla ljudi moji. Tko zna da dionica vrijedi, sigurno je neće trejdati na konto bdi-ja. i obratno
Ni na Wall Streetu nema dva brokera koji misle isto.
Kako je sad prpa opaliti po bidu, kad se ne zna hoće li gore ili dolje…
i danas se moglo zaraditi 40-50 kunića po dionici, kao i svaki dan, samo treba znati
i danas se moglo zaraditi 40-50 kunića po dionici, kao i svaki dan, samo treba znati
Naravno……pa i pokazao sam kako. Ja zadovoljan. Sutra je novi dan….shema ista [thumbsup]
Naravno……pa i pokazao sam kako. Ja zadovoljan. Sutra je novi dan….shema ista [thumbsup]
[/quote]
Samo pripazi da tih kunica sto zaradis danima,da ti ne odlete u pola sata,ili da ostanes kratki rukava.