ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Je imaš pravo, samo se ponekad zanesem, kao ono sve zeleno ili sve crveno, bez obzira na poslovanje i okruženje …

...

TAI PROGRESS
Ship Name TAI PROGRESS
DWT 77834
Built 2004-01
Flag PAN
Draft 14,10
77,834 BLT 04 LA CORUNNA/WW 18-20/6.2009 5-7 MOS USD 31,000 DAILY

Ovo su odlični podaci za dugotrajne ugovore…………

31000 USD na dan je daleko bolje nego onih 6-7000 ili 12000 USD o kojima je bilo riječi prije pola godine. Može mi netko reći gdje se iz ovih podataka vidi trajanje ugovora?

31000 USD na dan je daleko bolje nego onih 6-7000 ili 12000 USD o kojima je bilo riječi prije pola godine. Može mi netko reći gdje se iz ovih podataka vidi trajanje ugovora?

5-7 MOS je 5-7 mjeseci….. pozdrav

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Months, hvala.

Draysi u zelenom….danas bi trebao BDI opet u plus…

na 4300 sve prodajem...

DRY BULK

Rising Atlantic panamax rate could reach $50,000 a day

5-7 MOS je 5-7 mjeseci….. pozdrav
[/quote]

Da li je to uobičajeno, mislim na kraće od godinu dana ? Tnx.

...

Da li je to uobičajeno, mislim na kraće od godinu dana ? Tnx.

Da to je normalno, i normalno je da se plaća po odredištu sve ovisno kako brodar ocijeni da mu je bolje……

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

ovakav simetričan trokut u rastućem trendu je prelijepo za vidjet…

prodaja na gornjom stranici, kupnja na donjoj! [lol]

MI pričamo o T+3 a u petak je sastanak uprave i nadzornog odbora a ne skupštine..Ova pravila vrijede za skupštinu, u petak će se znati ima li i kolika je dividenda a tko je dobija neznamo….

kaj onda vi dole oko Dubrovnika jel se zna kaj

u 2 sata trgovanja promet malo manji od 9 milijuna. vraćamo se polako opet u razdoblje prije mjesec ili dva.

New Report

Close