ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ajme prijatelju izasla pa usla,… jel ti sad jasnije

dobro za tebe, ja duboko ušo na 650 i još ga držim nutra…

češćim ulaženjem i izlaženjem se bavim negdje drugdje! [lol]

ajme prijatelju izasla pa usla,… jel ti sad jasnije

dobro za tebe, ja duboko ušo na 650 i još ga držim nutra…

češćim ulaženjem i izlaženjem se bavim negdje drugdje! [lol]
[/quote]

PROSTOTE!!! Mislim da nije vrijeme ni mjesto!

ovo je psihološka igra. slijedi vikend, a ispada da ljudi ne žele biti unutra preko vikenda. vidjet ćemo što nosi sljedeći tjedan. meni se ćini ovo lagano povlačenje iz tog razloga.

p.s. a i ameri (DOW JONES, NASDAQ i S&P) su lagano crveni. možda se varam. vidjet ćemo…

Članovi uprave su otpuštali, ali će dobar dio dobiti natrag kroz bonus za prošlu godinu. Moguća je isplata i dividende u dionicama, obzirom da se trezor približio razini od 10-ak%.

Samo najmudriji i najgluplji ne mogu se promijeniti. (Konfucije)

Koji će biti zadnji dan posjedovanja dionice u SKDD za isplatu dividende, što mislite? Lonza je prodao početkom mjeseca…

mislim da je 15 (t+3 radna dana), ponedjeljak do 16:00 moraš kupit. što se tiče lonze, on je prodao za 1230 kn.
nejasno mi je sljedeće: odluči se o predujmu dividende od 50 kn, a onda se par mjeseci poslije odlučuje o eventualnoj isplati dividende.

ako slučajno ne isplate dividendu, zna li društvo iz atlanta da će tim činom giljotinu napraviti za ovu dionicu?

predujam je nešto što se plaća prije glavnine love, nešto kao i kapara, no kapara je odustatnina i rabi se kod kupoprodaje.
ova eventualnost je malo ukočila atpl…

ovo je psihološka igra. slijedi vikend, a ispada da ljudi ne žele biti unutra preko vikenda. vidjet ćemo što nosi sljedeći tjedan. meni se ćini ovo lagano povlačenje iz tog razloga.

p.s. a i ameri (DOW JONES, NASDAQ i S&P) su lagano crveni. možda se varam. vidjet ćemo…

mislim da se varaš… upravo počinju…
jedino ako ne gledaš oficijalni trejd…

DRYS krenuo u crveno.

jlo (jerkovićlonza) prodali 15000 dionica zajedno. ako je dividenda npr 50 kn, znači j se odrekao ,5 milja kn, a lo polovicu, s tim da je lo prodao po 33% većoj cijeni.
ok, radi se o sjednici, o njih više, no opet…
češ-češ….

Koji će biti zadnji dan posjedovanja dionice u SKDD za isplatu dividende, što mislite? Lonza je prodao početkom mjeseca…

mislim da je 15 (t+3 radna dana), ponedjeljak do 16:00 moraš kupit. što se tiče lonze, on je prodao za 1230 kn.
nejasno mi je sljedeće: odluči se o predujmu dividende od 50 kn, a onda se par mjeseci poslije odlučuje o eventualnoj isplati dividende.

ako slučajno ne isplate dividendu, zna li društvo iz atlanta da će tim činom giljotinu napraviti za ovu dionicu?

predujam je nešto što se plaća prije glavnine love, nešto kao i kapara, no kapara je odustatnina i rabi se kod kupoprodaje.
ova eventualnost je malo ukočila atpl…

[/quote]
Dividenda ce biti,a zadnji dan je u utorak za kupiti. Mislim da ovi koji su danas prodavali su napravili veliku gresku,ja osobno mislim da ce cjena doc do utorka blizu 1400.

FFA obećava, BDI će gore idu capeovi, panamaxi i handy, jedino će supre u blagi minus.

A šta očekujete za QMAR danas?
[/quote]

mislim da ga namjerno drže u blokadi ali kad krene ….uuuuu… [lol]
[/quote]
Može te se vi meni rugati za QMAR kojega sam grškom jučer spomenio na jednoj raspspravi, ali rast BDI sam najavio u 11h na temelju FFA, također sam najvaio rast capesize i panamaxa i to se dogodilo kao i pad supramaxa.

izostala reakcija na bdi??

a ono u 10:00 je bila reakcija na što? Pa od jutra se igralo na pozitivan bdi!

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Vidićemo u ponediljak šta znači eventualno, ima div-1250, nema div-1150. Uvik ima netko tko već sad zna…

New Report

Close