Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 334.572 | 6,828 | 47,70 | 49,00 | 3,38% |
Evo, zahvaljujem se kupcima, s ovim danas ja sam vani dok se cijela situacija ne oporavi.
i ja sam vani od jutros prodao po 1059kn lagani plus u kešu 100% sve mi je nekako nenormalno pa uzimam predah od trejdanja
ja čekam 13xx za izlaz 50% dionica, ostatak ostavljam za neka 2xxx bolja vremena … do tad ne dam ništa makar bio duuuuugoročni [smiley]
Evo, zahvaljujem se kupcima, s ovim danas ja sam vani dok se cijela situacija ne oporavi.
Naopako, danas se ulazi a ne izlazi, izlazilo se na 1350 i 1170….
meni je recimo, normalno da sam JUČER ušao 100kom na 2x prosjek 1000kn, a DANAS izašao sa 50 kom na 1100. I još imam 55 kom po 700kn i 1000 kom DUGOROČNO
Jutros FFa zelenilo a sada se sve crveni, nije dobro, bojim se petka opet….
[/quote]
Mich nicht.
Okreče se bdi,a u ovakvim okolnostima ne vjerujem da će ekipa prodavati uz zeleni BDI
i ja sam vani od jutros prodao po 1059kn lagani plus u kešu 100% sve mi je nekako nenormalno pa uzimam predah od trejdanja
dečki a na što to mislite, kakva "situacija", što je nenormalno?
[/quote]
nenormalno je da raste i pada po 30% u par dana nema nikakvih pravila jučer sam skoro prodao po 1000kn molio boga da futuresi budu ok. i bili su hvala bogu iz iz bežanije u euforiju u pet minuta. danas se postavim na 1059kn i još si mislim previsoka mi je letvica kad ono ode mi sve drugu minutu trgovanja pa ti sad budi pametan! grizem se naravno jer sam mogao prodati po 1100kn ali i tješim istovremeno jer sam zaradio prosječnu platu u dva dana,,,pravilo mi je ne biti u dionici više od dana…a vi sad kidajte si živce kako će drys završiti (a crveni se) ameri i kako će sutra biti jer oni rade i razmišljati kako će biti u petak u 10.00h eto kolega to je nenormalno što nitko nezna ali baš nitko u ovom trenutku dali će atpl minus 10% ili plus 10% u petak u 10.00h