Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,15 | 1.839 | 39 | 47,10 | 48,30 | -6,00% |
ekipa dajte molim vas kažite di pratite bdi, tj kad izlazi
evo prijatelju.izgleda dobiti taj link je teže,nego upasti u Fort Knox.
od 3.6. BPI u znatnom padu.
a fixtures panamaxa na platou s datumom 3.6.: 7 komada, prosječna cijena 19600.
isti fixtures za danas 8.6.; 10 komada, prosječna cijena 27100.
i to nije iznimka nego pravilo za odnos fixturea i BDIa. valjda svi drugi ovdje na forumu znaju o čemu se tu radi i zašto je tako, ali meni je to promaklo pa molim stručnjake za objašnjenje.
Bojim se da će se sutra ATPL ponovo moći kupiti za troznamenkastu svotu kuna, a nadao sam se da to više nećemo vidjeti.
Život je škola. I taman kad misliš da si prošao razred, bace te.
Bojim se da će se sutra ATPL ponovo moći kupiti za troznamenkastu svotu kuna, a nadao sam se da to više nećemo vidjeti.
onda u dokup i čekanje 🙂
onda u dokup i čekanje 🙂
neznam baš… mislim da do sutra sljedi odbijanac što bdi-a što atpl
NA W.S. su trenutno na pauzi , a poslije slijedi JUMP , na koji ćemo opet zakasniti . Vidjelo se da je PAD brži od RASTA do tri puta , pa upalimo zato naše motore na full OVERCLOCKING u oba smjera. Brzo kupi , još brže prodaj . IMHO .
Doduše, moram priznati da je ljepše kada se ovako trguje, kada nema panike i onih oscilacija od 10% nekoliko puta dnevno. Ma samo neka se stanje stabilizira, i BDI, i nema zime kako za ATPL tako i sve dionice na ZSE.
To nama treba.
Društvo Atlantska plovidba d.d. dostavilo je obavijest o otpuštanju dionica od strane gosp. Vlaha Lonze, člana Uprave.
ZAGREBAČKA BURZA D.D.
Ivana Lučića 2a
10000 Zagreb
Predmet: Obavijest o otpuštanju dionica izdavatelja od strane člana uprave izdavatelja
U skladu s odredbama članka 151. Pravila Zagrebačke burze d.d., Atlantska plovidba d.d. Dubrovnik (u daljnjem tekstu: Izdavatelj) ovim putem u propisanom roku obavještava Zagrebačku burzu d.d. o otpuštanju vrijednosnih papira Izdavatelja od strane člana uprave Izdavatelja.
Dana 03.lipnja 2009 godine član uprave Izdavatelja Vlaho lonza otpustio je 5.000 redovnih dionica Društva koje dionice se kao nematerijalizirani vrijednosni papiri vode u SKDD pod nazivom ATPL-R-A.
Nakon otpuštanja, član uprave Izdavatelja Vlaho Lonza drži još 43.842 komada redovnih dionica što predstavlja 3,14% temeljnog kapitala Izdavatelja.
Atlantska plovidba d.d.
Dana 03.lipnja 2009 godine član uprave Izdavatelja Vlaho lonza otpustio je 5.000 redovnih dionica
Sutrašnje otvaranje će biti uzbudljivo…