Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Hm, ne sviđa mi se ovo nikako
http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR,TBSI&d=v1
sutra bi moglo biti krvi do koljena
🙁
[/quote]
Dobro sam ja jučer imao osjećaj da mi se ono s padom US brodara nimalo ne sviđa.
[/quote]
svaka čast, no opet, nisam baš siguran da je to uz to potpuno vezano.
da li je ikada do sada zveknula u jednom danu 20%???
ej, 20%!!!
ko neka dionica 3. razreda!
bilo je u 10 mjesecu prošle godine nešto slično, ali ovakakv kasap…
opet je pocelo ak i sutra nastavimo ovim stopama
ja sve rasprodajem i cekam crobex ispo 1000 ,hebo me onaj troglavi pas na ulazu u had
Ja se opet nisam snašao. :(((
Pohlepa me i ovaj put uništila.
Mislio sam se bi li izišao u utorak na 1.365 pa nisam
Mislio sam se bi li izišao jučer na 1.230 pa nisam
Mislio sam se bi li izišao danas na 1.150 pa nisam
Sad se više ne mislim, ne izlazim. Pa makar došla opet na 450
Još jedan dokaz da su ovi malo veći igrači pederi, i da manipuliraju tržištem sa cca 500 milijuna do milijardu kuna tuđih novaca, kao što su ga recimo "umjetno" digli, da njihovi igrači uberu vrhnje, sad su ga brutalno spustili, pa ćemo tavoriti do jeseni, pa opet novi krug šišanja.
he he
Gdje su sad market makeri?
Svi gledaju samo svoje kratkoročne interese.
Nitko ne gleda opću situaciju.
Svi se ponašaju po principu:
Glavno da je meni dobro kao pojedincu, i nek sam ja zaradio milijun, a što je država propala nema veze.
Tako je na svim razinama, u ovoj nesretnoj državi.
Tako i naši vrli FM, mogli su zaustaviti ovaj pad sa relativno malim novcima jučer, a oni su ga samo podsticali.
Sjeku granu na kojoj sjede, no njima to nije važno, jer jasno gledaju samo svoje interese.
Možda bi ja tako da sam na njihovom mjestu.
Meni se ne žuri.
Doći ću ja na svoje, prije ili kasnije.
A da sam glupo postupio. Jesam. :(((
Bit će bolje drugi put.
Suosjećam sa svima što smo ostali u dionicama.
I želim punooo sreće.
Pozzz
:(((
Hvala Roger, ja već upalio bager za rano utrpavanje![yawn]
[/quote]
Za ovaj post si nagradjen stotkom. Kako vidovito. Kad procitam sve postove bit ce i mali komentar. Od jutros nisam bio online i ovo sta sad vidim je jedan od razloga zasto nisam u brodarima. Zbog posla sam dosta vremena in field.
Ako se pitate zašto cijena pada, to je ono što sam prije napisao o utjecaju BDI i na samu naznaku pada BDI dolazi do velike rasprodaje jer ova dionica je čisto špekulativna……
Po podacima može se očekivati pad BDI …….
Vidim da si se jučer rješio, pa bi danas malo kupovaopo 11xx, odi pecaj druge podcijenjene dionice,a ne gubi vrijeme na ovog brodara
[/quote]
Oho, evo jos jedan vidoviti. I ti meni drzis lekcije. Da li je i Sampras tu negdje???
hebena igra, samo za prave igrače
Da je danas petak još bi se nekako izvukli – ali nije.
Danas će na dnevniku objavit pad BDIja i rekordan pad ATPL i ostalih brodara a tek sutra bi mogao biti pravi potop kad se svi – koji sad još neznaju za ovu situaciju – uspaniče o otrče do prvog brokera.
Tek u ponedjeljak očekujte prvi plusić – samo sa koje razine?!? [shocked]
Da, to definitivno nije nitko ocekivao. Promet je velik medutim na takvoj afirmiranoj dionici (tvrtci) ovakve cijenovne oscilacije unutar jednog trgovinskog dana je jednostavno ludo! Pa takve oscilacije imaju Zdenka i takve dionice. Smijesno