ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 00:38
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

crobex nam se lagano oporavlja…ovo je bilo čisto sakaćenje i bježanje bez razloga glavom bez obzira…uvijek ću se pitati zašto ljudi ovo rade?

živjeli!!!

u 32

mi smo ipak zemlja slučaj

kada se nastavlja trgovanje dionicom………

12:32

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

krenulo u 12:32

stotka svima….

Hm, ne sviđa mi se ovo nikako
http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR,TBSI&d=v1

sutra bi moglo biti krvi do koljena
🙁

[/quote]

Dobro sam ja jučer imao osjećaj da mi se ono s padom US brodara nimalo ne sviđa.

Resistance is futile! You will be assimilated!

crobex nam se lagano oporavlja…ovo je bilo čisto sakaćenje i bježanje bez razloga glavom bez obzira…uvijek ću se pitati zašto ljudi ovo rade?

Uvijek ćeš se pitati? A što je tu tako teško za shvatit.. nakon šta smo prošli onaj brutalan pad crobexa, tja, volio bi da sam ja tada bio ko danas ovi "paničari"… lijepo bi izašo s barem 40% minusa, ne bi čekao 80%.. ko se jednom opeče… [sealed]

Prodajo Atpl !!! Povuci se za dobro svih nas !!! 😉 Neka drugi ginu dok ja gledam is svog naslonjača…

Nebi bilo loše da kopiramo jadroplov, tamo prodaja ne mrda i gle ih fino se digli, još malo pa na day high

ma šta ovi ljudi rade… [embarass]

ATPL-R-A 1.134,01 1.264,00 1.134,01 -11.77 % down 8.474 10.177.230,01

[lol]

Meni je ova panika presmiješna, knjige bi se o tome dale napisat. A još ako danas BDI po inerciji bude pozitivan…

[lol]

New Report

Close