ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 18:36
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

BDI-index se oporavio na samo 36,39% posto od svoje najviše vrijednosti, ako to prevedemo na ATPL ona bi sad trebala vrijediti bar 1500 kn. Ovo je još jedan od bitnih kriterija koji nam govor da je ATPL debelo podcijenjena i zato nemojmo paničariti.

Kolega racunica bas i ne ide tako. BDI je slika trenutnog stanja na spotu. TC ocrtava nesto duzu sliku. Pogledajte samo razliku Cape na spotu i jedna godina TC. Cape sam uzeo kao primjer jer su izazvali ovaj stampedo. Ista je stvar i sa Panamaxima. ATPL nema sve brodove na spotu. S toga iz nivoa BDI ne mozete racunati cijenu dionice.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Korekcija na burzi prisutna i dalje. ATPL se momentalno drzi ali ce i nju zahvatit panika za pola sata. Sad kolege svatko po savijesti, znanju i iskustvu.
Moje iskustvo (dioničar od 1996) mi reče izlazi pa dokupi po 1000.
Sretno!

Tri su uvjeta potrebna da bi čovjek bio sretan: biti budala, egoist i zdrav; Ali, ako vam nedostaje prvi, sve je izgubljeno!

Futuresi zeleni, evropa zelena, pa vi odlučite …

Nemoj kaj zamjeriti, a jel mi gledamo isti FFA?

@Grofice, vaša visosti, uz dužno poštovanje, ponizno vam odgovaram da neznam. Sorry. [kiss]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Ako se pitate zašto cijena pada, to je ono što sam prije napisao o utjecaju BDI i na samu naznaku pada BDI dolazi do velike rasprodaje jer ova dionica je čisto špekulativna……

Po podacima može se očekivati pad BDI …….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Ako se pitate zašto cijena pada, to je ono što sam prije napisao o utjecaju BDI i na samu naznaku pada BDI dolazi do velike rasprodaje jer ova dionica je čisto špekulativna……

Prijatelju sve se rasprodaje, pa tako i brodari, hebi ga…sad gaće u ruke i po samonavođenju ulet 🙂

Ajde, nabijte je više u blokadu!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Vidim da si se jučer rješio, pa bi danas malo kupovaopo 11xx, odi pecaj druge podcijenjene dionice,a ne gubi vrijeme na ovog brodara

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

ako su tehničari u pravu, sad bi trebao krenuti odbijanac…

Blokada.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

evo svi naši brodari u blokadi:

ATPL -10,00
JDPL -11,80
TNPL -11,31
ULPL -12,06
LPLH -16,51
Mislite da će se nakon blokade oporavit ili tonemo još dublje?

evo svi naši brodari u blokadi:

ATPL -10,00
JDPL -11,80
TNPL -11,31
ULPL -12,06
LPLH -16,51
Mislite da će se nakon blokade oporavit ili tonemo još dublje?

Previše burna reakcija ali kao točke obrane su 1100 i 1000 Kn…….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

New Report

Close