ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 21:26
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,31
4.590
97
47,10
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Toliko sam se sad nakrcao da ukoliko padne,trebat ce mi psihijatar[smiley7]A na pitanja koja me muce nece mi odgovorit Big BOSS,Strawinsky ni moj frend fond menager……………[smiley6][smiley6][smiley6]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Toliko sam se sad nakrcao da ukoliko padne,trebat ce mi psihijatar[smiley7]A na pitanja koja me muce nece mi odgovorit Big BOSS,Strawinsky ni moj frend fond menager……………[smiley6][smiley6][smiley6]

Ako krene po zlu (a mislim da nema sanse) sto li ce tek trebati ovima koji su preko 1000 komada danas kupili? Duga devetka? [smiley1]

Zgubi, ne cmizdri. Ne možeš valjda očekivati da svi mogu stići na sve i na sve tvoje upite baš u tom trenutku kad ti to poželiš! Ljudi imaju i drugih poruka, i drugih događaja i drugih obveza. I nemaju beskonačno puno energije…tipkovnica mi se užarila od tipkanja, čovječe! A mozak kipi od svega… [smiley10][smiley2]

Molim vas, ne širite nekakvu depru na forumu. Dapače, ima mjesta optimizmu.
Ovaj danas se ispraznio. Evo mogućeg odgovora zašto se požurio pred kraj:
T+3 = srijeda, 14.11.2007.

Dobro,dobro hvala na odgovoru[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]EVO VESELJE JJJUHHUU[smiley2][smiley2][smiley2]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

[smiley2]

Dobro,dobro hvala na odgovoru[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]EVO VESELJE JJJUHHUU[smiley2][smiley2][smiley2]

To je dobar ritam

U trenutku uspjeha ne zaboravljaj svoje neuspjehe.

Toliko sam se sad nakrcao da ukoliko padne,trebat ce mi psihijatar…

Jučer puštate plin, danas spominjete psihijatra …. ajooj [smiley2]
Nije si dobro raditi takve stvari pred vikend; nesanica, dekoncentracija, znojenje dlanova, odsutnost…[smiley4]

Strawinsky, ako nastavim dokupljivati ulazim u TOP 10, a to bi bilo loše jer bio onda moj prvi susjed saznao da imam novaca, a i ovako svaki dan jede i pije kod mene 🙂

NEVOLJA JE PRILIKA ZA HRABROST![color=blue][/color]

Valjda dolar neće na 4,5 kn drugi tjedan [smiley8]

poštovani kolege,

već duže vrijeme pratim forum i ovu jako dobru temu pa sam se konačno odlučio uključiti. Premda sam imao prilike i prije ući ATPL, to sam učinio u vrijeme kada je i naša uzdanica Imperial zaplovila svjetskim morima. Sudeći prema svemu blistavo razdoblje tek slijedi pa se nadam da ćemo se tamo u ljeto 2009. svi dioničari ATPL s ovog foruma (predvođeni naravno kolegom Strawinskym) naći u Dubrovniku na jednoj lijepoj fešti.

p.s. kolegice LoLa možemo se dogovoriti… [smiley2]

Kolega Imerial, hvala na optimizmu i lijepim riječima, nadam se da će se Vaš optimizam ostvariti. [smiley2]

Samo nemojte, molim Vas, pretjerivati, malo mi je neugodno, jer, ja definitivno nisam glavna stručna adresa za brodare, niti “predvodnik”, haha. [smiley2] Prije bih se okarakterizirao kao radnik analitčkih sklonosti koji voli pratiti tržište, prezentirati i informirati zajednicu koliko je moguće više. Naime, što imamo više informacija, to bolje za sve. Nadam se da ćete to tako i shvatiti, iako nažalost vidim, na susjednom forumu moji informativno-edukacijski pokušaji kombinirani optimizmom, pojedincima idu prilično na živce…

A što se tiče fešte, zacrtani termin je prilično daleko, no tko zna…i još ako kako dioničari dobijemo popust na let… [smiley2]

…a sada pogledajte i poslušaje intervju na temu “trend preinake tankera u brodove za rasute terete” [smiley2]

http://www.tradewinds.no/webtv/?id=437

New Report

Close