Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,15 | 1.839 | 39 | 47,10 | 48,30 | -6,00% |
Nevjerovatno. Jučer nisam kupio jer mi je zaštekala Glodalica, pa nisam uspio staviti nalog, a danas me preteklo za šaku lipa…
polako, ali sigurno idemo u zeleno!! dok je crobi u -4,5, mi se dizemo..
impresivno, zaplješčimo sami sebi!!
Treba kupiti prije izlaska BDI, jer kada danas BDI skoči 300 i više bodova ide to gore jako.
Treba kupiti prije izlaska BDI, jer kada danas BDI skoči 300 i više bodova ide to gore jako.
Stoji, koje su to fondovske budale koji pokušavaju sad iskrcavati dionice, a ATPL iz dana u dan vrijedi sve više i više i to znatno, pa nije ovo OPTE ili Zdenka, pa da pokušavaju skupo uvalit, nevjerojatno, na ovoj ZSE stvarno svega ima
to si i jučer govorio i stvarno BDI je yebački potegnuo ali dionica je u jednom trenutku završila u crvenom a danas imamo isti scenarij….i ja sam baš znatiželjan kuda će krenuti ATPL….
to si i jučer govorio i stvarno BDI je yebački potegnuo ali dionica je u jednom trenutku završila u crvenom a danas imamo isti scenarij….i ja sam baš znatiželjan kuda će krenuti ATPL….
[/quote]
A kuda može krenuti nakon +300 BDI-ja?
ovo je čisti dokaz kako novac utječe na ljude. prije 5 dana ste se kladili na 1200, a sad vam je na 1300 loše. ako to nije pohlepa neznam što je onda–
najniže i najviša točno 99,99 [smiley]