bogme,mislim da su se ovdje namjerili,junak na junaka..a tko je jači,vidjet ćemo uskoro..ali oboje su moćni…
Pa, ako su se pravila igre izmijenila na način da prvo moramo pasti za 5% da bi onda porasli za 12% – OK.
U principu, koga briga. U konačnici idemo svaki dan za 7+ postotaka prema gore.
Možda će samo oni koji u burzu bulje od jutra do sutra morat pojačati dozu apaurina [lol]
Meni se čini da čemo pasti puno a rasti malo.Lijepi pozdrav ReneArtois,vidjet ćemo da li će biti po vašem ili po mom mišljenju.
Ma baš mi je drago kaj su danas mnogi dobili čušku po glavi i održana im lekcija is "panike"…
Ko ih tero prodavati… sad ce od tih kojima su prodali , kupovati po 5-10% gore…
Meni se čini da čemo pasti puno a rasti malo.Lijepi pozdrav ReneArtois,vidjet ćemo da li će biti po vašem ili po mom mišljenju.
ajmo brokeri, ima li jos neka prognoza?
burza se u pravilu giba u valovima. da li je itko od vas cuo za Elliot wave theory? ja ju iskreno ne volim no poanta je u sljedecem:
Primjedba tradera: ako zelis nauciti kako trgovati trebas otici na plazu I promatrati valove. Uskoro ces primjetiti kako se valovi nasukaju na obalu te se nazad okrenu I vrate u more. Jednom kada naucis biti u skladu sa tim valovima razumjeti ces I kako postati dobar trader.
Opet rasprodaja zbog minusa u europi, a Capeovi se počeli unajmljivati iznad 100.000$ dnevno. Baš me zanima kakvo će stanje biti kad izađe BDI, i zašto ekipa svako jutro masovno rasprodaje, isto je bilo i jučer.
COMMODUS
Ship Name GENCO COMMODUS
DWT 170000
Built 2009-07
Flag MAI
Draft 14,80
170,000 BLT 09 XYD SUNDONG/WW 20-30/7.2009 2 YRS USD 36,000 DAILY
Ovo je još i bolje….
A vidio sam i ugovore na 1 godinu na 40000