ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 03.11.2024. u 12:38
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,15
1.839
39
47,10
48,30
-6,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

koja sam ja budala …..ja kupovao danas na 1315kn….a dvije minute kasnije 1250kn…..auuuuu….

na 4300 sve prodajem...

niste se valjda uspaničili…za sad je po meni sve ok…pa rasla je skoro 50% u tjedan dana samo neka opstane iznad 1200kn i ja zadovoljan čak prezadovoljan!

živjeli!!!

ode 400 komada po 1300kn sa aska ko keks!

živjeli!!!

Poštovanje gospodine Tech ali neće valjda svi ti novi brodovi u budućnosti voziti za kikiriki ili možda vezani za obalu biti pretvoreni u kojekakve restorane i disco klubove [smiley] .Pošzujem vas ali ipak zar ne bismo trebali pričekati kraj godine pa tek onda podvući crtu o novogradnjama i rashodovanim brodovima pošto imate iskustva to bih od vas očekivao.Budimo razumni jer o tome možemo samo nagađati a analitičari su se do sada dokazali više nego dovoljno. Pozdrav svima

Kolega mogu kazati da me dirnuo vas post o " samo jedna i jedina ona prava naša voljena Atlantska plovidba ". Kad tako tepate dionici mogu samo zamisliti kakvi su vasi izljevi njeznosti prema bliznjima. Dirljivo i za svaku pohvalu.

A sad iduci post. Gdje ste to procitali da sam napisao kako ce svi ti novi brodovi u buducnosti voziti za kiki riki ili biti vezani za obalu. O kojoj buducnosti pricate? Godina, pet, deset? Da malo citate o trzistu dionica koje imate nasli bi da je vise od 10% flote containerasa vezano sta korespondira sa padom prometa. Isto tako bi nasli da strucnjaci ocekuju oporavak trzista containerasa 2014.Dodatno situaciju pogorsavaju sve vece novogradnje. I to je to.

I na kraju odakle vam ideja da Vi od mene nesto ocekujete? Cim ste me to zaduzili. Svojim doprinosom razvoju pomorsko-brodarske misli?

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

koja sam ja budala …..ja kupovao danas na 1315kn….a dvije minute kasnije 1250kn…..auuuuu….

Kolega ovo nije prvi put da pisete o svojim promasajima. To je za svaku pohvalu jer ste okruzeni samim Buffetima pa nije lako iskren opstati u njihovu društvu.

sada će se istresti dio zadovoljnih zaradom…nakrcat će se ask i kad ponovno izađe podatak o rastu BDI-a vratit će se na stare razine… ali to je sve normalno…i zdravije će rasti opet…

Nemojte se sekirati, atlantska je sigurna luka za razliku od građevinara. Kao što vidite otresli se trejderi po bidu a on još u plusu. Sve je progutano.
Mala očekivana korekcija i idemo dalje.
A kad rulja shvati da od ingre, igh i tamo nekih ostalih građevinara nema kruha budete vidjeli navalu na ovu likvidušu.

ja to gledam koliki je atpl apsorbirala promet i profit taking bez pada!

nevjerojatno!

izašao na sa +40%. Malo mi je i žao, malo je i kukavički priznajem ali na grobiju sam se previše puta opekao pa da ne budem oprezan. Neznam kako vi ali nisam jedanput gledao kako m vrijednost portfelja pada a ja si mislim, ma to je samo prolazni trend, vratit će se to..
Sretno svim imaocima ove dionice, vidimo se uskoro u to sam 100% siguran

strpljen..spašen Time is on my side

Kolega ovo nije prvi put da pisete o svojim promasajima. To je za svaku pohvalu jer ste okruzeni samim Buffetima pa nije lako iskren opstati u njihovu društvu.
[/quote]

ma nije kolega …jednostavno sam bio zavidan brodarima koji su zadnjih dana najviše rasli kao i BDI …pa sam si mislio neće valjda danas potop…….i kao i neznam po koji put pojeo sam go..o ….!

na 4300 sve prodajem...

[/quote]

ma nije kolega …jednostavno sam bio zavidan brodarima koji su zadnjih dana najviše rasli kao i BDI …pa sam si mislio neće valjda danas potop…….i kao i neznam po koji put pojeo sam go..o ….!
[/quote]
Ma to ti dodje kao i ono da brze rastu druge dionice nego one u tvom portfelju. Na duzu stazu svi ce mo profitirati. Pitanje je vremena kad ce Crobi natrag na 5000. Kad se to dogodi ja rasprodajem i pravac mirovina sta se tice dionica. Mozda ostavim nesto onih sa dobrom dividendom [smiley]

[/quote]

[/quote]
Ma to ti dodje kao i ono da brze rastu druge dionice nego one u tvom portfelju. Na duzu stazu svi ce mo profitirati. Pitanje je vremena kad ce Crobi natrag na 5000. Kad se to dogodi ja rasprodajem i pravac mirovina sta se tice dionica. Mozda ostavim nesto onih sa dobrom dividendom [smiley]
[/quote]
Nećeš valjda napustiti i forum? [cry]

Are you talking to me? ARE YOU talking to me? ARE YOU TALKING TO ME?

New Report

Close