Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 22.540 | 460 | 47,70 | 49,10 | 0,00% |
Baltic Exchange Dry Index 3164 UP 222
BCI Baltic Exchange Capesize Index 5308 UP 511
BPI Baltic Exchange Panamax Index 2612 UP 243
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1825 DOWN 5
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 868 DOWN 3
Kao što sam i rekao sledećih dana će panamax potegnuti sigurno.
ovako izgledaju oni koji su nazvali brokera
[img]http://www.zwatla.com/emo/2007/gros-emoticones-002/116.gif[/img]
Kolege drage, obzirom da fundamentalna, a bogami ni tehnička analiza i ja nismo baš na TI, molo bih negoga nepristranog za mišljenje o ATPL cijeni dionice te prognoze do kraja ljeta i godine.
HVALA!!!
P.S. Zna li itko točno kada bi mogao biti isplaćen drugi dio dividende i koliko će iznositi?
😉
Kolega, evo za pocetak jedan prijedlog za jednostavnu analizu: usporedite sadasnju cijenu (980) sa cijenom koja ce biti za sat vremena (u 14:50) pa cete vidjeti u kojem smjeru idemo…
[/quote]
Evo kolega, nadam se da je moj post od prije sat vremena bio nepristran, kao što ste tražili.
Cijena je u 13:50 bila 980 kn, a u 14:50 989,99.
Sada mogu biti nepristran pa reci da imam ATPL i da cu biti jako zadovoljan ako nastavi rasti po 1% svakih sat vremena, kao sto je to bilo u proteklom satu…
ja izašao jučer me ponijela euforija kupio po 840kn izašao po 882kn meni dosta bolje vrabac nego golub pismonoša loših vjesti [bye]
Baltic Exchange Dry Index 3164 UP 222
BCI Baltic Exchange Capesize Index 5308 UP 511
BPI Baltic Exchange Panamax Index 2612 UP 243
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1825 DOWN 5
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 868 DOWN 3
Kao što sam i rekao sledećih dana će panamax potegnuti sigurno.
[/quote]
ne samo što pana popunjava gap nego i kejpovi nastavljaju s rastom. zamašnjak je prejak, BDI grabi prema 4K
ja izašao jučer me ponijela euforija kupio po 840kn izašao po 882kn meni dosta bolje vrabac nego golub pismonoša loših vjesti [bye]
???
???
[/quote]
fakat i ja gledam keje pjesnik štel reći 😉
???
[/quote]
više ne podliježem euforiji…atpl se krčka na 900 već mjesec dana doksu ostali beodari napravili po 80%… a neki i više minus 40 milja tromjesečje jedva je došla do 1000kn…pesimizam u državi…a bdi će kao nastaviti rasti! što će se desiti pitam se kad krene korekcija bdi-a
ja sam vani sa lovom za ovaj tjedan je i više nego dovoljno trgovao sa vdkt, atpl i tnpl..super bilo…a pohlepa je gadna stvar vidimo se u ponedjeljak kolege dao bog da ode na 2000kn atpl što se mene tiće [cool] [cool] [cool]
???
[/quote]
više ne podliježem euforiji…atpl se krčka na 900 već mjesec dana doksu ostali beodari napravili po 80%… a neki i više minus 40 milja tromjesečje jedva je došla do 1000kn…pesimizam u državi…a bdi će kao nastaviti rasti! što će se desiti pitam se kad krene korekcija bdi-a
[/quote]
A što da se to desi tek nakon kojeg mjeseca?